Její Veličenstvo Cuketa
18. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
18.11.2015 17:46
Cuketa budiž pochválena - nedám na tuto zeleninu dopustit. Letos jsem vyzkoušela plno receptů = cuketové zelí nemá chybu, nenadýmá, cuketové řízečky jsou luxusní a také jsem dělala jakýsi cuketový maglajz, to se dá použít do omáček, na těstoviny, na topinky.....cukety se mně nikdy nepřejí, i když grilujeme, děláme špízy...
Dagmar Bartušková
20.7.2015 21:34
Do tohoto cukeťáku ještě dávám pár stroužků česneku. V Lidlu kupuji kulaté a plním je různou nádivkou. Jo, jo, cukety mohu ráno, v poledne i večer.
Miluše Hasenohrlová
18.7.2015 22:58
Elen, opět zajímavé čtení o cuketách a ještě s receptem.Cukety pěstuji každým roke v hojném počtu asi 25 sazenic a to pro moje slepičky a kačeny.Ale Tvůj recept určitě zkusím ,jen to nesmím říci manželovi, to by ani neochutnal.
Alena Várošová
18.7.2015 20:46
Cuketu mi taky sežrali slimáci,dokonce jsem si přinesla od mamky kopretinu a tu mi sežrali i oslintali s kořeny.Tak nemám nic.
Krásné,úžasné obrázky i povídání i recept může být príma.Děkuji Eleno.
Alena Vávrová
18.7.2015 20:40
Zrovna mi jedno Veličenstvo přistálo na kuch. lince - mladí dovezli. Tak počká, až budou mít zase náhradní volno za víkend a upeču cuketový nákyp. Máme ji rádi na všechny způsoby - grilovanou, smaženou, do leča, do bramboráků. Měla jsem letos jen jednu sazenici a bohužel jsem ji před těm nenažranci slimáckými neuhájila. Neodradil je vaniš, drc. skořápky ani jehličí.
Hana Rypáčková
18.7.2015 15:24
Už jsme snědli první dvě a další dvě čekají v lednici...Tím teplem a zaléváním rostou před očima.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci