Davidovy americké zkušenosti:
A jak to bude dál?
21. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Hlobilová
22.7.2015 08:42
Moje spolužačka žije již 25 let na Floridě. Má dva syny, kteří studují vysoké školy a k tomu si přivydělávají. Nyní jsou na výměnné stáži v ČR. Přijíždí každý rok do ČR, tady se setkáváme a povídáme o životě. Nechápe, že si pořád na něco stěžujeme. V Americe se musí starat každý sám o sebe. Je smutné, že David nemá maturitu z mateřského jazyka a že si ji ani nedodělal. Zato má maturitu z angličtiny. Ale to bylo jeho rozhodnutí.
Soňa Prachfeldová
22.7.2015 07:37
Určitě si cestu najde, ať už doma, či venku, tady není problém si maturitu dodělat, pak si venku přivydělat a studovat, je hodně takových mladých lidí. Ať se mu daří !
Zuzana Pivcová
21.7.2015 10:21
V cizině je určitě běžné, že mladí lidé kromě studia také pracují, aby si na studium přivydělali. Líbilo se mi, že David přistupoval k americké škole pochvalně i kriticky. Věřím, že takový bude i nadále.
Alena Várošová
21.7.2015 09:56
Tak to je tedy čest,můžete být na svého vnuka hrdi.Ale co je to platné,když je chytrý jak všichni čerti a ta neštastná maturita.,A ty peníze za školné,to je do nebes volající.Přeji Vám paní Jiřino,aby jste vše zvládi a ustáli a David je snaživý,úspěšný a on to vše zvládne a překoná.
Dagmar Bartušková
21.7.2015 07:42
Ten, kdo chce studovat v cizině, musí počítat s tím, že náklady za úhradu nejen školného budou vysoké. Vím o tom své, syn kromě VŠE v Pze vystudoval ještě univerzitu ve Vídni. David je šikovný a určitě se neztratí. Na sebevědomí a ctižádosti mladých lidí nevidím nic špatného, naopak.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci