Mořské rybaření aneb
Moje setkání s delfínem
2. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
16.7.2021 13:32
Pane Patriku, rybaření na moři je krása...ale pozor, rybaří se většinou z lodě a nebo sítěmi taktéž z lodí. Tady vidíte jen minimálně rybářů na břehu, není to jako u nás. Zdravím a přeji táááákovouhle rybu...:)
Patrik Poula
16.7.2021 12:14
Jet rybařit na moře, je i můj sen. Rybařím už víc jak 30 let, ale na moři jsem nikdy nebyl. Musí to být nádherný zážitek. Letos jsem trochu obměňoval vybavení, koupil jsem si nové pruty a navijáky z https://www.parys.cz/ , tak jsem přemýšlel, jestli si mám koupit i nějaké vybavení na mořské rybaření, ale vzhledem k tomu, jaká je teď situace ohledně cest do zahraničí, to raději odložím. Třeba to bude příští rok už klidnější.
VANDA Blaškovič
7.8.2015 21:13
Lubomíre, kupuji kamion zeleninky a nechám naházet do moříčka...:) snad konečně dorazíte, když to Španělsko jste již zvládli...:)) ahoj a dík!
VANDA Blaškovič
7.8.2015 21:10
Dobrý večer, Dano, jsem ráda za připomenutí vzpomínky..:)) Všimla jsem si, že sledujete hodně Fota dne. Mně se tato rubrika také líbí.
Lubomír Müller
6.8.2015 12:39
Krásné, Vando, naladěné na radost a úžas. Já bohužel nemám rád jakýkoliv lov, neboť přináší smrt lovenému. Ale s tím nic nenadělám. Homo sapiens je predátor jako každý jiný tvor tady na planetě. I ten delfín s krásnýma očima loví jiné ryby. Viděl jsem jakýsi dokument, jak hejno mladých delfínů uštvalo k smrti mládě kosatky. Jen tak, pro radost. Delfíní chuligáni. To je však výjimka, jako u lidí. Doporučuji pro zájemce o život delfínů knihu Tajemství delfínů a jejich radostný život od Bobbie Sandozové. Vando, až přijedu na Hvar, musíš týden předem "naházet do moře" kedlubny, mrkve, patizony a rajčata, a já půjdu lovit.... No, lhal bych, kdybych řekl, že si občas rybu nedám. Dám, a moc se jí omlouvám. Můj celoživotní problém, schizo a nepochopení Stvořitele, že nám dal život závislý na smrti jiných tvorů.... Ale to je jen můj problém, Tvého článku se netýká, Ten je napsaný opravdu s profesionální jistotou, elegancí a špetkou poezie. Tleskám ♥
Dana Kolářová
4.8.2015 11:55
Setkání s delfínem je nádhera, i když nebyl tak blízko. Děkuji za připomenutí hezké vzpomínky.
VANDA Blaškovič
3.8.2015 11:45
Vladko, děkuji, že jsi se vrátila k mému článku a děkuji za Tvojí milou reakci. Já jsem si znovu tím pádem přečetla komentáře a jsem opravdu šťastná. Jen v té mojí rýmovačce bych trochu odlehčila ten splín - jasně, že nemusí být tak tragický, natož snad tvrdý...:)) nyní je to již správně. Takže, pokud splyneme s mořem, splín se nám rozplyne...:)) a to bude fajn...:))
Vladka Steinová
3.8.2015 11:04
Milá Vando,konečně čtu Tvůj zajmavý, laskavý a mořem provoněný článek. Až se mi derou slzy do očí, jak moc by s e mi chtělo k Jaderskému moři odletět! Opět jsem se dozvěděla něco nového a opět je možnost zhlédnout Tvé překrásné fotky, které celý článek skvělel dolňují.HVALA!!!
VANDA Blaškovič
2.8.2015 07:17
Dobré ráno, děvčata, včera v noci jsme neviděli delfíny…ale viděli jsme východ měsíce v úplňku nad mořskou hladinu…. Nebyl to Modrý měsíc, ten vycházel předevčírem, ale byl to obrovský, zářící, oranžový pomeranč! Jak pomalu stoupal nahoru, zmenšoval se a převlékal do zlaté barvy….a měsíc nás k sobě vábil po hladině moře nasvícenou oranžovo-zlatou cestou, která tryskala z něho a končila u naší lodi…to vábení bylo mocné, jen se nechat vtáhnout…ale ještě rádi chvíli zůstaneme v této naší pozemské dimenzi…děkuji za vše, děkuji i Vám.
Zdenka Jírová
2.8.2015 01:05
To musel být krásný zážitek. Já jsem poprvé viděla delfíny v delfináriu v rumunské Konstanci a naživo v moři při plavbě ze Sočí do Suchumi. Pluli kolem lodi v houfu, vyskakovali a myslím, že je to velmi bavilo, Nás taky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci