Můj tip na dovolenou: Klenot
Chorvatska - Primošten
26. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
27.7.2015 22:25
Souhlasím s Helenkou Červenkou, proč bychom si nemohly sdělovat svoje poznatky s cestovními kancelářemi.Až se vrátím z Itálie kam zítra odjíždím napíši článek o svých poznatcích protože cestuji tak 7x ročně.Název cestovky není nic tajného - tedy doufám.
Alena Várošová
27.7.2015 16:16
Chorvatsko je krásná země.má jistě spoustu zajímavých nabídek,čisté moře.Pokud je někde v nabídce,což bývá pro tuto destinaci velmi zřídka all inclusive,každý ví,co to znamená.Byla jsem též na několika místzech v Chorvatsku a nejblíž Primoštěnu,je Šibeník kde bylo taky pěkně. Ráda bych vám děvčata poradila nějakou skvělou cestovku,ale lítám všude na poslední chvíli,když to jde.Také se přikláním k Helence a nevidím v tom nic špatného,napsat cestovku s kterou je někdo spokojený.Třeba paní Olga ještě napíše.Hezký den.
Elena Valeriánová
27.7.2015 13:27
Helenko, já osobně se hned na tu Vaši CK mrknu. Pořád hledám nějakou dovolenou na podzim. Děkuji za tip Souhlasím plně s Vašimi slovy. Pravidla jsem taky tak pochopila a ve svých příspěvcích toto zohlednila.
Helenka Vambleki
27.7.2015 13:02
Přečetla jsem pravidla cestovatelské soutěže a uvádí se tam: Napište do rubriky Moje cestování, kde jste byli, co se vám na dovolené či výletě líbilo, jak jste byli spokojeni se službami – ubytováním, stravováním, průvodci, delegáty cestovních kanceláří... Nechápu, proč by zde paní Olga nemohla odpovědět na otázky K. Houdkové a E. Valeriánové s jakou cestovkou cestovala. Strejda Gůgl sice najde ledacos a samozřejmě najde i padesát cestovek, které vozí klienty do Chorvatska. Ale v dnešní době různých "podnikavců" si jeden opravdu není jistý, zda za své peníze opravdu na slibovanou dovču odjede, dostane avizované ubytování či stravu a jestli se z ní spolehlivě vrátí. Já se nebudu tajit tím, že jsem byla už pětkrát s cestovkou http://victoria-ck.cz/ a vždy bylo vše v pořádku. Proto s ní pojedu letos ještě na Istrii a v říjnu na seniorský pobyt do Francie. Tohle není reklama, tohle je předaná informace o vlastních zkušenostech a nevím, proč bych tuto CK přátelům na íčku nemohla doporučit a stejně tak určitě paní Olga může doporučit tu svou.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.7.2015 12:51
Milá Květo, vyhledávač Google má více možností v hledání hlavně při informacích o zahraničí.Najdeš ho tak, že do vyhledávače Seznam napíšeš www.google.cz.
Pak si ho uloží mezi tzv. oblíbené portály.Já nepoužívám jiný hledací portál protože Google má mnoho možností.
Elena Valeriánová
27.7.2015 07:43
Nevím, nevím jestli Gúgl najde všechno. Můj vnouček při jedné šarvátce řekl své starší sestře: "Takovou ti vrazím, že odletíš a ani google tě nenajde." No tak teda nevím. :-), mladí se v tom dnes vyznají lépe.
Jana Slavíková
27.7.2015 07:36
Paní Houdková, Seznam přece umí totéž co "strejda Gůgl". Po přečtení vašeho článku o hotelbusu, jsem také použila Seznam a našla jsem vše, co mě o něm zajímalo.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.7.2015 05:56
Milá Jano S. - můj vyhledavač je Seznam, "strejdu Gůgla" v notebooku nemám-neumím. Pro event. přímou odpověď uvádím svůj mail: kurzHoudk@seznam.cz (to už nebude veřejná reklama, ale soukromé sdělení - já své příp. odpovědi o CK a pod. poskytuji stejným způsobem) - dík.
Jana Slavíková
26.7.2015 19:47
Paní Houdková, u svého článku o hotelbusu jste CK "kvůli reklamě" neuvedla a tady se dotazujete? Nejjednodušší je použít vyhledávač (v mém okolí se "ptáme strejdy Gůgla" ).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA