Domácí chlebíček
nejen pro Soničku
27. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
30.7.2015 08:18
Ahoj děvčata! Tak ať se vám chlebík podaří. Prima, že jsi si Soňo pochutnala...:)) Já již alobal, Evo, také nemusím používat...
Květoslava HOUDKOVÁ
28.7.2015 06:11
Také jsem si koupila domácí pekárnu, ale poznala jsem, že pro 1 osobu je zbytečná a dlouhý proces pečení - tak brzy změnila majítele. Kupuji ráda směs na Bramborový chléb. Bochníček by mi sice grill nepropekl, ale chlebovou placku ano - tu si peču často - je to rychlé i dobré.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.7.2015 22:22
Milá Vando, jsi opravdu šikovná, chleba jsem nikdy nedělala ale určitě to zkusím, ale až po návratu z Apúlie. Dík za recept.
Jitka Chodorová
27.7.2015 20:31
Jo,Vando, taky zkusím, i když nějaké pokusy už tu byly, ale snacha peče pravidelně pečivo i domácí chleba, dělá ho ze svého kvásku, a má ho moc dobrý. Tak díky za recept.
Soňa Prachfeldová
27.7.2015 20:24
Výborný recept, už jsem dala na profil můj chléb Vanda : dala jsem do misky od remosky, nechala jsem dokynout, pak šup do trouby, nebyl přikrytý, příště ještě chvíli na spodek a vypnu hořejšek - super - Vando díky !
Eva Balúchová
27.7.2015 19:41
Tenhle recept peču v ohnivzdorné míse s poklopem.Alobal nepoužívám a chleba bývá krásný a dobrý.Ten peču manželovi z hladké mouky.
Sobě peču pšenično-žitný v pekárně.Recept od Libušky.Za hodinu bude hotový.
Elena Valeriánová
27.7.2015 19:35
Tak na ten mám fakt chuť! Ale ta varná mísa s poklopem by nebyla marná, Mám ráda pěkné nádobí. Zítra bych chtěla ten chleba vyzkoušet v domácí pekárně, pokud nekoupím tu mísu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci