Úvod do mého profilu:
Co jsem zač a kde domov můj
10. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
24.9.2015 21:04
Libore, jsem docela ráda, že jsem tento Tvůj příspěvek četla až nyní, to zn. nyní, kdy už Tě o hodně více znám. O každé Tvé informaci jsem mohla více přemýšlet, představa o tom, jaký člověk tyto řádky napsal byla jednodušší. Jsi zkrátka skvělý chlap, skvělý kamarád nás íčkařek, no zkrátka, náš Libor z Brlohu
Jana Drobňáková
13.8.2015 17:29
Neskôr, ale predsa reagujem aj ja. Páči sa mi Libor, že si nabral odvahu a predstavil sa nám takýmto zaujímavom spôsobom. Dá sa z týchto riadkov veľa vyčítať a hneď človek vie, s kým má tú česť. Na tomto portáli som už niekoľko rokov a pri čítaní príspevkov od „ičkárov“ si viem urobiť o nich aký-taký obraz. Trvá to podstatne dlhšie. Je na každom z nás kto a koľko o sebe je ochotný zverejniť. Ešte raz – oceňujem to!
Libor Farský
12.8.2015 13:53
Takhle se to Tvé vyznání, Zuzko, přesně jmenuje: "Má milá životní jubilea". S chutí jsme si je znovu přečetl.
Soňa Prachfeldová
11.8.2015 18:25
Děkuji za představení, je v tom i kus velké odvahy Libore a za to tleskám. Český Krumlov je skvost, snažím se každoročně se tam podívat, nikdy se ho nenabažím . Máme opravdu originální názvy obcí.
Elena Valeriánová
11.8.2015 18:10
Pane Líbanský a já se chtěla zrovna do toho pustit. No budu muset vymyslet něco jiného. :-)
Hrozně se mi líbí "přítulkyně" - krásný novotvar znějící libě a česky.
Zuzana Pivcová
11.8.2015 18:01
Já už jsem se ve svých různých příspěvcích "vysvlékla" až dost. Ale připomínám třeba Moje milá jubilea (nebo desetiletí? Vlastně už nevím!:-D)
Jiří Libánský
11.8.2015 14:54
Napsáno je to čtivě. Těžko odlišit, co je životopis a co beletrie. Doufám jen, že nepocítí potřebu se podobným způsobem zviditelnit v této rubrice dalších např. 3500 registrovaných čtenářů i60.cz
P.S.: Speciálně při myšlence na některé konkrétní čtenáře - grafomany mne jímá hrůza. :-0
Libor Farský
11.8.2015 13:53
Děvčata, já bych navrhoval zůstat u mužů u termínu "tulipán". Na druhou stranu navrhuji přidat do hovorové češtiny i "tulipaní".
Hana Rypáčková
11.8.2015 10:20
Olgo, znám jen svízel přítulu a to asi není ono.Nelze se těch kuliček zbavit.Ani stonku s lístečky.A co se nachytá na psa!!!Tak přítula raději ne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci