Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
8.7.2020 07:51
Prima, letos jsem usušila jen na čaj, přebírala, bylo hodně mšicí na květech.
Margita Melegova
6.7.2020 14:28
Delam stavu, dzem s podzimnim ovocem, liker a pridavam pri zavarovani do sklenic k jablkam, svestkam, hroznovemu vinu.
Naděžda Špásová
6.7.2020 14:05
Tak tohle zkoušet určitě nebudu, vím, že soused na zahradě z ních dělá sirup.
Anna Potůčková
6.7.2020 13:36
Díky, při první příležitosti vyzkouším.
Marie Doušová
6.7.2020 12:51
Já dělám džem pouze ze zralých bezinek a tak vyzkouším se zázvorem a pomerančem. Jinak samotný džem z bezinek je výborný na palačinky a do jogurtu.Dík.
Vladislava Dejmková
6.7.2020 11:30
Letos (2020) začátkem července, bezinky zralé zdaleka nejsou. Snad tak v září.
Zdenka Jírová
15.8.2015 01:44
Letošní horké léto bezinkám nepřeje. U nás v parčíku jsem nedávno pozorovala, co je nasypaného na cestě - byly to úplně uschlé maličké kuličky bezinek. To želé je zajímavé, ale asi až napřesrok. Jinak já si dělám na jaře z květů bezinek řízky a jsou výtečné, chutnají jako jemný květák.
Zdenka Jírová
15.8.2015 01:44
Letošní horké léto bezinkám nepřeje. U nás v parčíku jsem nedávno pozorovala, co je nasypaného na cestě - byly to úplně uschlé maličké kuličky bezinek. To želé je zajímavé, ale asi až napřesrok. Jinak já si dělám na jaře z květů bezinek řízky a jsou výtečné, chutnají jako jemný květák.
Zdenka Jírová
15.8.2015 01:44
Letošní horké léto bezinkám nepřeje. U nás v parčíku jsem nedávno pozorovala, co je nasypaného na cestě - byly to úplně uschlé maličké kuličky bezinek. To želé je zajímavé, ale asi až napřesrok. Jinak já si dělám na jaře z květů bezinek řízky a jsou výtečné, chutnají jako jemný květák.
Elena Valeriánová
14.8.2015 20:32
Miluško, to mně taky. Ale kupodivu to želé není cítit po bezu. Ale samozřejmě je to každého volba, recept je pro ty, co hledají něco nového - jiného.
Načíst starší příspěvky