Na kole po okolí
12. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.8.2015 19:50
Šnečky nééé, jednou jsem rozšlápla a hrozný zvuk a pocit dodnes. Lidmilko v Bílině, nebo na Karlovarsku ?
Lidmila Nejedlá
14.8.2015 22:30
Milá Soňo, článek jsem si přečetla až teď a moc se mi tvé výlety na kole líbí. Fotografie jsou hezké, přibližují
trasu. Máš pravdu, kolo je bezvadný dopravní prostředek. V mládí jsem také navštívila Kyselku. Tak hodně zdaru na cestách a hlavně nejezdi sama.
Soňa Prachfeldová
14.8.2015 13:00
Jarmilo, myslím že jsi děvče ze z Plzně, tak přijeď a pojedem na zámek Žinkovy, kolik km do Nepomuku ? Asi dost, to je tak na vlak .
Jarmila Komberec Jakubcová
14.8.2015 08:22
Milá Soňo, dík za velmi pěkný článek, inspiroval mně k tomu, že až se uzdravím vyjedu si na výlet na kole.Mně moc láká Modrava a okolí projet na kole, zatím ale pořád není čas.
Alena Várošová
13.8.2015 20:13
Soni,děkuji za krásný výlet .Ještě že jsem seděla na sedátku pro děti,protože tenhle výlet bych určitě nedala..Taky jezdím na kole,ale jen nakupovat tak do 3,4 km a to mi stačí na protáhnutí kostí.Obdivuji všechny kolaře,kteří jezdí dlouhé tůry pomalu za každého počasí.Nádherné přiblížení severních čech děkuji.To vínko bych si teda dala místo té tůry a počala bych,až se budete vracet.
Jana Šenbergerová
13.8.2015 17:44
Ještě já připojuji svoje poděkování za krásné povídání i fotografie. Moc dobře ti, Soňo, rozumím. Také miluji vyjížďky na kole.
Soňa Prachfeldová
13.8.2015 15:08
Děkuji děvčátka za nákuk. Vando nyní autobus vyváží kolaře až na Lovosicko, tak čekáme ne lepší počasí a vyrážíme, dolů z kopců to bude balada. Tak příští týden ano ? Elen, Braňany jsou též docela hezké, jen obklopeny valem z výsypek, je tam i selský dvůr - krásná restauračka, starý kulturák, kam zamíříme lx ročně si zatančit a smradlavé mlhy jsou už minulostí. Olinko v těch jednoduchých okamžicích, ať pěšky či na kole je opravdu velké souznění s přírodou. Ještě jednou všem díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci