Můj tip na dovolenou:
Podpatek jménem Apúlie
15. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
16.8.2015 13:38
Tohle je přestě typ reportážá z našich cest, které mám ráda. Je v nich prostě něco navíc, co si nepřečteme v katalogu CK, různé ty postřehy, které nám mohou usnadnit rozhodování o tom, kam se vypravit. Díky, moc se mi líbí.
Hana Rypáčková
16.8.2015 13:35
Dala bych si Podpatek, ale už se bojím, i vidět Neapol a zemřít- je opravdu nebezpečná---kamarádku okradli a to se tam pohybují policisté na každém kroku, mohli ji uškrtit, jak z ní rvali řetízek.Je mi to dost líto.
Jana Šenbergerová
16.8.2015 10:51
Každý přečtený článek či komentář mě obohatí, každý rozšíří mé obzory, ať si o nich myslím, co chci. Takže není co řešit. Jsem ráda, že jsme tu různí. Máme různé vlastnosti. Možná někdo závidí a jiný se rád pochlubí. No a co? Nic lidského mi, naštěstí, není cizí. To bych tu nemohla být. Tak pišme, čtěme a spolu se radujme ze života se vším všudy.
Ladislav Vesecký
16.8.2015 08:03
Apúlie, moc krásné místo i fota. My jezdíme kousek naproti do Kalábrie. Jih Itálie je nádherný.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.8.2015 08:02
Milá Vando, dík já zatím cestu okolo světa nechystám, 7.září letím na naše židovské oslavy Nového roku a pak sukot.Oba svátky jsou největší z celého roku.Jako partačku bych tě určitě brala kamkoliv.Určitě bychom to zvládly.
VANDA Blaškovič
16.8.2015 07:41
Jarmilko. Těší mne! Krásně nejenom píšeš o cestování. Co takhle dát si cestu kolem světa? Máš parťačku?...:)) Ahoj.
Elena Valeriánová
15.8.2015 22:18
Moc se mi povídání líbilo, cestování je mým velkým koníčkem a Váš článek by mě lehce zlákal. Ano i u nás jsou krásná a zajímavá místa, ale nezlobte se, paní Květo, Vaše poznámka o chlubení se mi zdá trochu nemístná.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.8.2015 19:52
Milá Vando, ano jsem v černém tričku a jinak chci ještě napsat pár "Střípků z krásného Chorvatska".
Pro Květu jen malá poznámka - nechlubím se cestováním a je každého věc kam si zajede a já zájezd nikomu nevnucuji.Napsala jsem článek jako zajímavost a koho to zajímá si to přečte a koho ne přečte jiné.Já jsem hnutí skautů nikdy nezpochybňovala a nikdy se k němu ani nevyjadřovala.Napiš Květo o hnutí článek a já si ho ráda přečtu..
Květoslava HOUDKOVÁ
15.8.2015 19:20
Jano Š. - souhlasím s Tvým příspěvkem. ČR má tolik krás - přesto, že jsem za život hodně projela, nelze vše stihnout. Lidi jezdí bůhvíkam do zahraničí - hodně vidí a hodně se i chlubí. A přitom nevědí, co mají "za barákem" - buď je jim to jedno a nebo považují za "podřadné". Mnoho inspirace jistě dá nová vědomostní soutěž v TV - tu budu pilně sledovat (zaznamenám si, co znám a co ne. Budou to další tipy na výlety, nejen pro mne, ale zejm. pro starší vnoučata, kteří jsou již vedoucími skupin Skautů. A oni to pak určitě předají i dalším 2ma mladším. V našem městě mají Skauti velkou zásluhu na tom, že z dětí rostou řádní lidé. Hlavním vedoucím (jsou to už staří manželé) jsem neváhala osobně poděkovat!
Jana Šenbergerová
15.8.2015 18:16
Ráda si přečtu taková pěkná pojednání o světě, ale cestovatelskou horečku ve mně nevzbuzují. Čím jsem letitější, tím víc mě láká objevovat krásy naší vlasti, dokud ještě naší je. I když je naším domovem celá Země, přece jen jsou na ní místa, která jsou mi milejší než jiná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci