Ilustrační foto: pixabay.com
Srážka s blbcem
9. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislav Vesecký
25.2.2016 07:49
Jde Bůh a nese pytel blbců, najednou zakopne a pytel se roztrhne. Bůh se naštve a říká: No nic, sbírat je nebudu, Praha bude prostě tady.
Drahomíra Stínilová
24.2.2016 13:15
Fantastický postřeh. V životě mi jich také mnoho lezlo do spaní. Ještě bych dodala, že je blbec vztahovačný a dost ješitný, ale to už jste vyjádřila krásně výrazem pižmo vlastní důležitosti. Jo ještě mi napadlo, že tito lidé jsou přímo závislí na méně průbojných jedincích, které momentálně nepotřebují a které duševně ničí. Potom je třeba vzít rozum do hrsti a vyzrát nad nimi.
Eva Mužíková
24.2.2016 12:52
Mne momentální srážka s blbcem sice nazdvihne, ale horší pro mne jsou okamžiky pozdější, kdy se k této srážce v myšlenkách stále, ač nechtěně vracím a přemýšlím o tom, co jsem udělat v dané situaci měla a neudělala. Trvá to opravdu dosti dlouho, nežli na situaci zapomenu...
Jaroslava Handlová
24.2.2016 10:58
Odhalit blbce po čichu je dobrá schopnost. S její pomocí se dá předejít srážce. Navíc, když se Vám podaří udělat ze sebe naoko ještě většího blbce, než je váš protivník, pak můžete ze souboje vyjít vítězně i proti přesile. Nejsem si jistá, zda teď nejsem za blbce já?
Naděžda Špásová
24.2.2016 10:45
S tímto nelze nesouhlasit. O srážce s blbcem bych taky mohla vyprávět a myslím, že hodně z nás. *****
Hana Rypáčková
24.2.2016 08:29
Hanko, dnes jsem na tebe myslela a najednou tvůj článek.Nevadí, že je starý, je platný stále. Myslím, že blbec důchodce už není tak nebezpečný. V práci je jich dost na vyšších místech, neb nepřijme chytřejšího, aby nebyl blbec za blbce.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.2.2016 08:18
Problém je v tom, že když občas jsem tím blbcem já sama, ale neuvědomuji si to.
Helenka Vambleki
24.2.2016 05:44
Je to dvousečná zbraň. Možná, že blbec neví, že je blbec a myslí si o nás, že jsme ti blbí? Tak teď nevím, jsem z toho blbec!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci