Módní rady, které překvapí
16. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
16.8.2015 11:17
Přílišná péče o svůj zevnějšek unaví, bere svobodu a spokojenost. Blbý názor, ale můj.
Alena Várošová
16.8.2015 11:00
Zdravm a moc děkuji za rady od paní Hofmanové.Jak píše,tak to přesně je v mnoha případech.
Nepotřebuji kamarádku,aby mi řekla,co mi sluší a co ne i když pro mnoho žen je tato rada drahá a důležitá.Nechodím na kosmetiku,ke kadeřnici a pedikůru jedenkrát za rok.ani na masáže.Mám dosti pohybu doma,používám levnější krémy a i když bych řekla,že jsem na sebe macecha,tak ve svém věku vypadám,jak vypadám.Oblečení mám taky hodně,akorát nedokážu se přinutit něco vyhodit.Dám to do sklepa a když něco kombinuji,vím kam mám jít a vždy tam něco najdu.S Beatou Rajsou jsem se setkala osobně v Luhačovicích asi před 4 lety,kde se mnou prohodila pár slov,měla tam módní přehlídku.Sama jsem si od ní koupila kvalitní černé sáčko ve výprodeji. .Dámy na fotkách se mi líbí i když paní na titulní straně s tím líčením to přehnala.Připomíná mi Krasomilu z Pyšné princezny ze mlýna.
Vrásky a čas nezastavíme,jak to píše paní Jarmila,máme to napsáno v OP.Hlavně že ještě vypadáme dobře cítíme se skvěle a zdravíčko nám slouží
Jarmila Komberec Jakubcová
16.8.2015 08:12
S kamarádkami každý rok na jaře provádíme tzv.revizi šatníku.Vše co rok nenosím nekompromisně vyřadíme a dáme do kontejnerů na Charitu.Šatník doplňuji jen kvalitními kousky oblečení, které lze vhodně kombinovat.Chodím pravidelně už 30 let na kosmetické ošetření, různé masáže a používám pouze kosmetiku pro zralý věk.Vrásky sice nezastavím, ale mám pocit, že dělám všechno abych byla i v mém věku upravená.Protože pracuji a jezdím pořád autem oblečení k tomu mám přizpůsobené.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci