Magazín i60 po prázdninách: nové
soutěže, tipovačka, módní přehlídky
30. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
bohuška černá
9.9.2015 15:16
Moc mě mrzí, že jsem v době Babího léta na cestách. Modelky jsou krásné, sympatické, úžasné. Doufám, že bude alespoň nějaký malý záznam
Hana Čadová
31.8.2015 21:37
Ano "íčko" žije! Je moc hezké, co redakce pro seniory dělá. Určitě se přijedu na Babí léto v pohybu podívat!
Květoslava HOUDKOVÁ
31.8.2015 18:00
Pojedu "fandit" manekýnkám i do Liberce - na 2 dny/výlet - nocleh mám zajištěn, doprava Student agency, jen se těším. Též do Zlína výlet bude - vlak, nocleh již rezervován.
Květoslava HOUDKOVÁ
31.8.2015 14:22
Do Písecké brány taky přijedu - už jsem odřekla "psí MŠ" a věřím v pohodový den a milá setkání. Přivezu s sebou nabídku dotovaných pobytů od CK : "Týden s polopenzí a procedurami" za Kč 2990,-- /relaxační (já pojedu do K.Varů) Dík redakci i čtenářům = "í"čko žije !! A fandovství našim manekýnkám znamená i další tipy na výlety - super.
Jana Šenbergerová
31.8.2015 14:00
Aby to redakce věděla, i já se připojuji k díkům za to, co pro "stařenky a stařečky" dělá, o seniorech ani nemluvě. Všem, kteří se aktivně zapojí, přeji úspěch, těm ostatním příjemnou zábavu. :-)
Olga Štolbová
31.8.2015 13:47
Milá redakce,díky. Ani nevíte kolik radosti přinášíte nám, stařenkám a stařečkům. Vždyť my s Íčkem mládneme a to je moc prima. Do Písecké brány se těším, tam nás zas bude...*****
Jarmila Komberec Jakubcová
31.8.2015 11:38
Portál i60 patří mezi nejlepší portály pro seniory.Tím, že se neustále "něco děje" tak se stále víc a víc lidí zapojuje do různých aktivit a již i řada mých známých se zaregistrovala.I já se stávám "závislou".Každý den si webovku otevřu abych byla v obraze.Za to redakci moc děkuji.
Zuzana Pivcová
31.8.2015 10:53
Když se uvolním dřív v práci, tak se tam taky přijedu ráda podívat. To je dobře, že je to takhle odpoledne.
Hana Rypáčková
31.8.2015 07:38
Hurá, Babí léto stihnu, oční mám dopoledne.Doufám, že se konečně s vámi přítomnými na přehlídce uvidím!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci