Můj tip na výlet: Rejvíz
4. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
4.9.2015 23:49
Zdeni, tvoje galerie Rejvíz je parádní a pěkně doplňuje, o čem píšu.
Jana Šenbergerová
4.9.2015 23:10
Mám radost, že se našlo tolik příznivců Rejvízu. Teď v létě je tam na mé gusto trochu moc rušno, pro mě je nejkrásnější, když osiří parkoviště a jen sem tam narazíte na pěší turisty. Elen, mám to auto na více záběrech, ale číslo nečitelné. Byli jsme tam v pátek 21. srpna. Zdeni, Lurdskou jeskyni jsme navštívili v rámci jiného výletu. Těším se na tvoje fotky, moje nic moc.
Zdenka Žichovská
4.9.2015 22:14
Jano, moc hezky popsané místo, které též ráda navštívím v každé roční době - pěšky, na kole i v zimě na běžkách, pokud je sníh. Přidám ještě jeden tip - letos v srpnu jsme se prošly (jen holky) k Lurdské jeskyni, není to daleko - více ve fotogalerii Rejvíz na mém profilu.
Hana Rypáčková
4.9.2015 20:54
Zopakovala jsem si Rejvíz, jak jsi to hezky popsala.Byla jsem jím nadšena, vůbec celými Jeseníky....mají tolik společného se Šumavou, ale mají vyšší vrcholy...
Radovan Cakl
4.9.2015 15:33
Po tom výletu na Říp jsem si říkal, že si dám pár dní pohov. A ejhle. Po dvou dnech další fajn výlet s hezkým popisem i fotkami a nohy vydržely ;-)))
Dana Kolářová
4.9.2015 13:30
Janičko, děkuji za reportáž o Rejvízu doplněnou krásnými fotkami. Ráda jsem si připomněla krásu krajiny, kdysi dávno jsem zde týden pobývala a moc se mi rekreace líbila.
VANDA Blaškovič
4.9.2015 11:22
Jano, krásný výlet! Mně se ovšem nejvíce líbí ten malý hřbitůvek...tak si říkám, neměla bych se nad sebou trochu zamyslet??.......:)
Alena Vávrová
4.9.2015 10:12
Četla jsem to již v noci, mně by se tam také líbilo. Je u nás tolik krásných míst! Díky za přiblížení dalšího z nich. Úvodní fotka je moc krásná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci