Můj tip na výlet: Opárenské údolí
2. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
3.1.2016 18:19
milá Naděnko. Na váš nebo tvůj popud jsem si šel prohlédnout výlet do údolí. A připadal jsem si,že tam znovu jsem. Od Žernosek je to pohádková cestička podle potoka. Já přijel motoráčkem na zastávku a šlapal nahoru po celkem prudké,ale kouzelné stezce. Jsem tak trošku zatížený na hrady a zámky. A k hradům patří nádherné zříceninky. Stojí to tam posedět a tak trochu popustit představivost o dávých časechZ kopečka se šlo bezvadně. Zdáli pohled na hromovou horu Milešovku. No,tam bych nevylezl. Potom u mlýna pivko na občerstvení a ještě ten malý bufítek u rekreačního střediska. A ty obrázky jsou hezké. I tu vodu jsem slyšel bublat.
Zdenka Jírová
3.9.2015 00:36
Před několika lety jsme tam byli s vnučkou, ale jeli jsme z Teplic motoráčkem, bylo to také pěkné.
Naděžda Špásová
2.9.2015 18:29
Nepovažovala jsem za nutné dělat popisky k fotografiím. Byl to prostě výlet, ne poznávací turistika. Beru to jako tip na výlet a kdo to přijme, najde si veškeré informace na netu a půjde se jen tak projít krásnou přírodou. Nicméně děkuji za zhlédnutí.
Elena Valeriánová
2.9.2015 17:26
Určitě krásný a làkavý tip na výlet. Škoda, že nejsou konkrétně popsaná místa na fotkách.
Jana Šenbergerová
2.9.2015 14:13
Měla jsem to štěstí navštěvovat České středohoří s kamarádkou, která ho milovala a měla prochozené křížem krážem. Spoustu míst už spolu bohužel nenavštívíme, ale v Žernosekách jsme byly a pily tam výborné české víno, kolem Hazmburku jsme opravdu viděly zajíce a cestou na Milešovku jsem málem vypustila duši. Krásný kraj, který se mi zapsal nejen do paměti, ale i do srdce. Díky vám o něm vím zas o něco víc.
Zuzana Pivcová
2.9.2015 09:44
Je to hezká nabídka a fotky jsou takové bezprostřední, výletní. A nedávno při srazu motorkářů při tzv. spanilé jízdě jsem opět zaznamenala, jaké jsou v Ústeckém kraji kvalitní silnice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci