Ztráty a nálezy v pražské ZOO
8. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
12.9.2015 14:08
Opět skvělá reportáž Helenky. Děvčata, já vaše fotky ze ZOO shromažďuji. Mám připravených několik článků na téma "O zvířátkách a lidech" a rád bych vás jmenovitě požádal o souhlas s jejich zařazením do fotogalerií k nim. Samozřejmě s uvedením autorky a původním textem. Jenže na vás většinou nemám přímé spojení a na chatu se míjíme? Jak na to? Spojení na mne je: lifa.takeiteasy@seznam.cz.
Eva Balúchová
8.9.2015 21:01
Koukám,že další vydařený výlet.Díky fotkám jsem prošla Zoo s vámi.
Jsem ráda,že vás vidím aspoň na fotkách,sluší vám to a Helenka je výborná reportérka.
Eva Mužíková
8.9.2015 20:12
Pohled na známé tváře a vtipné povídání Helenky mne opět potěšil. Jen tak dál:)))))
Lidmila Nejedlá
8.9.2015 19:23
Děvčata, sluší vám to, jste pěkně barevné a veselé. Zvířátka si přišla s vámi na své, určitě si vás také prohlížela. Příště nesmím chybět.
Zuzana Pivcová
8.9.2015 19:07
Tleskám a lituji své neúčasti. Až tam půjdu příště, což asi bude na Mikuláše, musím se zeptat "našeho" chřestýše kostkovaného (pavilon kočkovitých šelem+terária), jestli jste ho svým bujarým smíchem moc nerušily!!
Květoslava HOUDKOVÁ
8.9.2015 18:52
Dřív, než 15. 9. - zejména pro pražačky. Zadejte : Akčně-mezigeneračně a hledej. Měla by se zobrazit informace/pozvánka na sobotu 12. září - od 13.00 hod. - Centrální park Praha 4-Pankrác - odpoledne pro všechny generace - zdarma, takže: Co nevidět se sejdem ?
Hana Rypáčková
8.9.2015 18:43
Hezky jsme si popovídaly,procházkou a občerstvením pookřály a hlavně se trochu víc poznaly než jen z webu.Bylo veselo.Dnes jsem zapadla do povinností a práce na zahradě, tak vzpomínám na Prahu v dobrém.
Radovan Cakl
8.9.2015 17:29
Z fotky Stopy času znám osobně jen dvě třetiny účastnic výpravy. Ale podle článku i fotek se opět sešla výborná parta, která si užila v dobré náladě nejen procházku mezi výběhy, ale i u kafíčka a pivečka. Jen houšť, a větší kapky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci