Vtipnější vyhrává: Není
nad mužské sebevědomí
11. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
21.9.2015 13:50
Příběh,na který se jen tak lehce nezapomíná.Evo krásně vtipně napsané a s výhrou naprosto souhlasím a gratuliji.Komentáře ty nejsvělejší.
Libuše Křapová
21.9.2015 08:47
Evi, četla jsem až teď. Vyhrála jsi právem, ten tvůj příběh je neskutečný a umíš to podat. Ještě že jsou i ti druzí muži, s MM máme prostě štěstí, že jsme je potkali :-)))) A vůbec, tady je pořádných chlapů přece víc - Radek, Libor, Tomáš atd.
Alena Tollarová
20.9.2015 23:39
Tak jsem si konečně přečetla vítězný příspěvek a musím říct, že slzím. Nejen nad původním textem, ale při pročítání následné konverzace. Evi, to je dobře, že jsi zpátky v tak velkém stylu. Muži pořádají ankety na téma co se jim nelíbí na ženách a přijdou tak akorát na nehty a leopardí vzory. Což takhle udělat průzkum, co nám se nelíbí na mužích? sorry, Libore a Tomáši :)
Libor Farský
14.9.2015 13:51
Děkuji též Haničce Š. a Zuzce za podporu a jako MMka se vracím k původnímu tématu článku Evičky M. Chci vám totiž připomenout, že toto není první zkušenost Bertice se seznamováním, kterou nám tak vtipně vylíčila. Mrkněte se na její profil a příběh "Můj nejsilnější zážitek roku, který mohl být i posledním". Ten by také klidně mohl být soutěžním. Příležitostně přispěji i já svým zážitkem s pokusem o seznámení se na inzerát, který sice nevyšel, ale pobavil mne.
Marie Magdalena Klosová
12.9.2015 22:51
Vracím se k Tomášovu příspěvku a potvrzuji,že existují i muži jiného druhu,pravidelně se myjí /i zuby/,dokonce mají i své oblíbené vůně.A někteří nejsou zadaní.Měla jsem na jednoho takového štěstí v seznamce,je to zrovna teď 5 let.A Evě její zkušenost nezávidím.Rande je třeba domlouvat na neutrální půdě,s možností odejít třeba po 10 minutách.Hodně štěstí,nezadaní!mm
Zuzana Pivcová
12.9.2015 20:32
To je zvláštní debata, pátrám, z čeho se vlastně vyvinula. Z toho, jak na někoho reaguje pejsek, co mu dává najevo svým olíznutím? Myslím, že není dobré striktně popírat něčí názor a proti němu stavět svou pravdu jako obecně platnou. Tak třeba já mohu za sebe říct, že pejska nemám, a když přijedu v létě do Týna, tak náš pan nájemník má dva
psy (viz článek Boban a Denny jsou tak trochu naši/Můj příběh) a starší Bobánek je smutnější a méně dravý a tím pádem trochu odstrčenější než Denny, ale najednou ke mně přijde, láskyplně mi položí hlavu do dlaní a začne mi je olizovat, přitom se mi dívá do očí a tak si tam tiše povídáme, jaký je to úžasný zlatý pes, a asi mu ani nevoním, ani nepáchnu, je to kontakt na citové bázi. Borek má rád zvířátka a ta to logicky vycítí a umějí mu to oplatit. A tu poznámku o ženě bych nechala zcela bez komentáře, pro mě byla naprosto nevinně vtipná, že pejsek ví, že nemá konkurenci. Ale hodně oceňuji, jak se Tě ženy zastaly, Ty Méďo z Brlohu. :-)
Hana Šimková
12.9.2015 19:08
Všechno jsem si přečetla souhlasím s panem Liborem. Ne jen, že má smysll pro humor , ale moc hezky o psíkách píše. Přeji Vám pana Libore, aby Vás Váš pes olizoval ještě dlouho.
Libor Farský
12.9.2015 13:49
Eli, Hani a Evi, děkuji. A Květuško klídek. Slíbuji, že Vás olíznout nepřijedu. Ben je stejného názoru, právě jsme to spolu konzultovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci