Vtipnější vyhrává Cesta životem
po správných kolejích a s humorem
12. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.9.2015 20:28
Liborku, až si záda odlehčí od zátěže, tak si odlehčí i od bolestí. Tak už na tom hezky rychle začni pracovat. :-))) A pak budeš snadno s bezvadnou partou zpívat "po kolejích táhnou bosí...".
Libor Farský
14.9.2015 18:28
Haničko, proč jen mi bolesti v zádech nedovolí připojit se k tak bezvadné partě lidiček a zpívat si "cesta má přede mnou v dáli mizí"? Nevíce by mne nadchlo, kdybychom se společně projeli koněspřežkou. Jste pro, přátelé?
Květoslava HOUDKOVÁ
13.9.2015 14:48
Po kolejích našeho 1 splašeného motoráčku by - při respektování jízdního řádu - bylo možno jít. Na jiných tratích těžko - tam už se řítí vlaků moc. Nebyla by to "cesta životem", ale o život - poslední - a to ještě NÉÉ.
Zuzana Pivcová
13.9.2015 08:59
Cítím v tom určitou alegorii . Nemám ráda tzv. zaběhnuté meze či něco ve starých kolejích. Ale jít do dáli, kde předem vím, že mě očekává něco příjemného, a navíc mít pohodovou cestu a příjemné a ohleduplné "spolušlapající", tak to beru.
Marie Magdalena Klosová
12.9.2015 22:18
Líbí se mi to.A ve skákání po pražcích se skrývá navíc mladistvě nezávazná energie.mm
Hana Rypáčková
12.9.2015 20:41
Ano Hanko,v přeneseném slova smyslu ano, ale po pražcích a kolejích se daleko dobře nechodí, bolí z toho kyčle.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci