Tip na dovolenou:
ostrov Zakynthos
25. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
25.9.2015 12:38
Velmi pěkný článek, na Zakyntosu jsem nikdy nebyla ale z vyprávění mých přátel cestovatelů vím, že se jim tam vždy moc líbilo.Mám řecké ostrovy moc ráda a hlavně miluji řecká jídla.Myslím, že Řekové jsou jnejlepší kuchaři (hned po Číňanech)
Alena Várošová
25.9.2015 11:52
Na ostrov Zakyntos jezdil můj syn s rodinou,ale tak krásné fotky a počteníčko se mi za celé roky nedostalo,až od Vás Aleno.Opravdu,asi je tam nádherně i když na letošní dovolenou to už není,snad dobrý tip na příští rok.Díky,díky.
Jana Šenbergerová
25.9.2015 11:49
Moc pěkný tip na dovolenou. Různé odstíny modři moře mohou směle soupeřit s oblohou.
Dagmar Bartušková
25.9.2015 11:21
Álo, takhle po ránu jsi mě zlákala? Pěkné počteníčko, chtěla bych vyzkoušet tu čtyřkolku, a přemísťovat se do taveren za specialitkami a vínkem. Horší by byla ta cesta zpět. A ty plážičky spojené s plaváním bych také ráda vyzkoušela. Krásná FOTA.
Alena Vávrová
25.9.2015 11:12
Nádhera, Alenko, dík za vyprávění i krásné fotky. A možná i za tip, kdoví?¨?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci