Můj tip na výlet: Čertovy hlavy
29. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
29.9.2015 20:01
Také toto místo neznám,ale díky skvělé vypravěčce jsem tyto místa poznala.,díky za ně.Fotografie super Aleno.
Vladka Steinová
29.9.2015 15:34
Zajímavá upoutávka na místo, které neznám. A stále říkám, že je v této zemi mnoho krásných míst, která nestačím do konce života navštívit.
Alena Tollarová
29.9.2015 14:41
Jano - přesně tak jsem to myslela. Naděždo i ostatní, výchozím bodem z druhé strany může být i Stračí u Štětí (žlutá značka), kam jezdíme na houby. A jen 10 km od hlav je krásný hrad Kokořín a také Šemánovice ... A specielně pro Alenku V., teď jsem se opravdu zasmála, protože tam stojím a říkám tenkrát tu jiřiny taky byly, viď. Foto Ti přidám do galerie, jsou tam pořád!
Alena Vávrová
29.9.2015 14:22
Ali jsi dobrá, já byla před pár lety jen u těch čertovských hlav. Až potom to tam vymýtili od vsi nahoru. Ale dál jsem nebyla, i když o těch dalších skulpturách dávno vím. (Výlet nebyl v mé režii a vraceli jsme se právě ze Řípu a už jsme byli uchození.) Dole před tím výstupem se mi v zahradě u cesty líbila nádherná sbírka jiřin. Jestlipak tam ještě je?
Naděžda Špásová
29.9.2015 14:19
Dobře napsané a fotky se mi moc líbí. Vidíte, Aleno, je to moc dobrý typ na výlet a není to od nás ani tak daleko. Vůbec jsem netušila, že na Mělnicku se něco takového vyskytuje. Máme my v té naší zemičce takových krásných míst k vidění, žejo.
Jana Šenbergerová
29.9.2015 14:09
Krásně napsané i zdokumentované. Vždycky mi přišlo nadnesené, když někdo zmínil svou maličkost, ale dnes jsem si musela přiznat, že někdy to tak opravdu je. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci