Cestujeme křížem krážem
7. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
21.10.2015 12:22
Tak na to jsem chyběla a moc ráda jsem to dohnala. Někde jsem byla, někde ne a určitě i na základě tohoto pěkného cestopisu si svoje obzory rozšířím, zvláště jedná-li se o VČ kraj.
Radovan Cakl
9.10.2015 10:18
Hezké cestování s pěknými fotkami. Když jezdíme do V. Losin, Jíťa má ráda cestu ze Žamberka přes Pastviny, Králíky a Hanušovice. Dokud jsem jezdil já, prioritu měly serpentiny přes Červenovodské sedlo na Šumperk.
Dana Kolářová
8.10.2015 08:20
Děkuji za cestu Křížem krážem se zajímavými postřehy a doplněnou bezva fotkami.
Lidmila Nejedlá
7.10.2015 23:24
Moc hezké, Elen, ani jsem nevěděla, že existuje i jiný Brandýs než ten nad Labem. Jsi dobrá, tolik schodů jsi zdolala! Prima námět na výlet, i když Litomyšl znám.
Soňa Prachfeldová
7.10.2015 15:23
Elenko, tak jsem se pokochala čtením i bezva fotkami. Pokládám východní Čechy za moc krásné, prostě i tam není vše jak by mělo být. A přitom takový pěkný název města.
Naděžda Špásová
7.10.2015 13:06
Tuhle část naší země bohužel neznám, ale krásně jste to, Eleno, napsala a nafotila. Pořád se snažíme poznat svět a přitom toho tady máme tolik nepoznaného a krásného.
Elena Valeriánová
7.10.2015 10:33
Děkuji všem, které jste nakoukly a zanechaly mi zde slovíčka. Potěšilo mě, že jsem přinesla něco nového. Mám radost, že se Vám líbí fotky.
Jaroslava Handlová
7.10.2015 09:56
Mám radost, když v cestovatelských příspěvcích objevím kombinaci mnou poznaných míst současně s odhalováním pozoruhodností, která jsem dosud nenavštívila. Líbí se mi, jak se "vylouplo" město Litomyšl, vypadá čím dál krásnější. Eleno, chválím vytříbený text, i velmi pěkné fotozáběry.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci