Léčebné metody mojí stařenky
14. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
29.2.2016 15:12
Ráda vzpomínám na babičku,taky se ve všem vyznala,Jo naše babaičky a stařenky to byly bylinkářky a uměly.Pěkné Růženko.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.2.2016 13:40
Také se co možná vyhýbám chemickým lékům. Ale bylinky bych nesbírala, ani z nich nic sama nepatlala. Musí růst v čisté přírodě (ta v mém dosahu není) a být zpracovány/míchány ve správných poměrech (na to nemám znalosti). Ale přes 15 let znám českou firmu s bylinnými přípravky ( odbor. spolupráce lékařů a léčitelů), už mnohokrát pomohla - nejen mně - a té věřím.
Jiří Libánský
29.2.2016 12:24
Je pravda, že bylinky umí vyléčit ledacos. Já se v bylinkách moc nevyznám. Ale kamarád Carlos Pacaya, on je šaman z pralesa, v bylinkách se vyzná. Ten jako všichni jihoameričtí indiáni je přesvědčen, že třeba na nějakou nemoc bylinka v pralese neroste, ale až v případě potřeby teprve vyroste. Myslím si, že chemická syntetická léčiva nadělají většinou v těle víc škody, než užitku.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.2.2016 11:52
Není to tak dávno a lidé se léčili převážně bylinkami. Teprve rozvoj farmaceutického průmyslu nám přinesl různé pilulky a další medikamenty. važme si proto přírodních léčiv a používejme je tam, kde to lze.
Růžena Antlová
15.7.2012 16:53
Všem děkuji za komentáře moje stařenka mě toho hodně naučila a já se zas snažila předat rady svým dětem a vnoučatům i když samozřejmě léky nezavrhuji na bylinky nedám dopustit.
Hana Práglová
14.7.2012 22:28
Růženko,skvělý a poučný příspěvek.Díky moc.Bylinky jsou medicína nade vše. A ty navíc máš velké štěstí, že žiješ v té části naší malé republiky,kde se bylinky dají bez problému sbírat.
Zuzana Pivcová
14.7.2012 21:46
Paní Růženko, už mnoho let věřím jen přírodě a moudrým lidem, kteří jsou s tou přírodou spjatí. Nemám dar od Boha tomu všemu sama rozumět, ale pokud možno se z různých zdrojů učím.
Vendula Jirásková
14.7.2012 19:43
Růženko,Vaše stařenka byla zlatá žena.A Vi jste po ní.Máte veliký dar.Také bych se v budoucnu ráda věnovala bylinkám,nyní se věnuji léčitelství přes Reiki energii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci