Nevšední zážitek a pootevřená okna
9. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
8.10.2015 19:42
Lidmilo, díky za přiblížení vašeho víkendového setkání. Věřím, že jste si užily nejen kulturním zážitkem, ale i otevřením oken do třináctých komnat. Jste obě skvělé...Jo a moc vám to slušíííí
Jana Šenbergerová
8.10.2015 17:51
Děvčata, moc vám to spolu sluší. Vůbec nepochybuji, že jste si společný čas pěkně užila. :-)
Marie Novotná
8.10.2015 17:41
Moc prima dvojka.Myslím,že tyto ženy nemají ,,jen"pootevřená okna 13.komnaty,ale i dveře a náruč dokořán pro mnohé.Díky.
Naděžda Špásová
8.10.2015 17:37
Hezky napsané. Vím, co máte na mysli. Minulou sobotu jsem si chvíle s milou kamarádkou užila po dlouhé době také. My jsme ale chodily po lese. Určitě jste si to s Jitkou vychutnaly, i když já operu zrovna nemusím. Ale teď už budu vědět, kdo je Andrea Kalivodová.
Marcela Broumová
8.10.2015 17:21
Opravdovost i lehkost, krásné chvíle při čtení. Vzájemně pootevřená okna jsou jedna z nejdůležitějších v životě, blahopřeji.
Elena Valeriánová
8.10.2015 17:18
Musím si spravit náladu po výletě Středomořím a tak se Lidmilko, znovu vracím sem. Je to jak pohlazení po duši. Ještěže jsou mezi námi i Lidmilky, Jany, Jitky, Alenky.... atd
Elena Valeriánová
8.10.2015 16:27
Lidmilko, ráda jsem si přečetla o Vašem společném zážitku s Jitkou. Musela to být nádhera, zpívaní naživo miluji. A smekám před pani Kalivodovou. Chtěla bych být malou muškou a sedět některé z Vás na rameni, ouha, Vy byste mě plácly. :-) Pokud bych mohla dát malou radu, při fotografování nestavěj fotografovanou osobu do protisvětla. Ztrácí se. Ale jinak fajn fotky.
Hana Rypáčková
8.10.2015 16:26
Hezký zážitek děvčata. Andrea má koncert v Plzni 3.11. , nevím, jestli jsou vstupenky.Dobře, že vám zazpívala...
Zuzana Pivcová
8.10.2015 15:01
To musel být určitě krásný zážitek, přeji vám ho moc. Je fajn, když lidi najdou tzv. stejnou notu a mohou si upřímně a se vzájemnou neohroženou důvěrou otevřít svou 13.komnatu alias duši. A o upřímnosti vás obou, Lído a Jíťo, nepochybuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci