Konečně zase v Praze
aneb Úděl prarodičů (1. část)
14. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
16.10.2015 19:46
Jakpak je asi na Hvaru? Ale i ubrečená Praha má svoje kouzlo, viď. A babičkování taky. Líbí se mi jablíčkovo-deštníkové foto.
VANDA Blaškovič
16.10.2015 15:15
Milá děvčata, moc vám děkuji za přivítání. Myslím, že se určitě uvidíme. Pokud budu v ČR, přišla bych se do Letňan ráda podívat. A jinak to stihneme někdy později. Tedy pokud mne ten maraton okolo vnoučátek úplně neporazí....:))) Chci zpátky k mořííííčkuuuuu !!!....:)) pomooooc.....:))
Lidmila Nejedlá
15.10.2015 00:14
Ahoj Vando, vidím, jak Tě rodina zaměstnala. Užívej si vnoučátek, užívej k oboustranné radosti. Uvidíme se zase v OC v Letňanech?
Jaroslava Handlová
14.10.2015 23:10
Vítej doma, Vando. Připíjím na Tvůj návrat, snad nevadí, že zrovna nemám šampáňo, ale zcela nevýjimečně jen něco trochu obyčejnějšího? O víkendu jsem byla v Břevnově a taky v Dejvicích... Možná jsme se zase minuly jen o fous?
Eva Mužíková
14.10.2015 20:28
Vrátila se Vanda, zas tu bude .. legrace... Ahoj děvče, vítej mezi námi.
Alena Várošová
14.10.2015 19:33
Vítám Tě Vando doma ve své milované zemičce a připíjím na zdraví,že jsi opět doma.Určitě Tě tvojí blízcí postrádali a rovnýma nohama jsi skočila nejenom do moře,jak to umíš na Hvaru,ale právě do babičkovských starostí.I když to nejsou starosti a dle popisu v Tvém článku ti to jde náramně dobře.. Je to milé být babičkou a věnovat se vnoučatům dokud ti to čas dovolí.Ty jsi aktivní babička,plná energie.Určitě by jsi zvládla celou školku dětí a ne jen ty dvě
Fotky opět úžasné.Nejvíc se mi líbí asi vnučka mezi jablíčky a podzim v Dejvicích a večerní park.Díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
14.10.2015 19:26
Milá Vnado tak tě také vítám doma, hlavně s tím "babičkovstvím" to nepřeháněj - jsi ještě mladé děvče.Užívej si prahy a já doufá, že se tam někdy někde potkáme.Nezlob některé "íčkaře a čky" aby z toho neměli nějaké zdravotní nebo psychické problémy
Marie Magdalena Klosová
14.10.2015 19:10
Ano,jsi to Ty,milá Václavko,se svým humorem i poezií všedního dne.Vítám Tě doma.S tím babičkovstvím to nepřeháněj,ať se s Tebe nestane opravdová hlídací babička.Všeho s mírou !Ale zajdi ke kadeřnici,kosmetičce,butiku etc.etc....papa mm
Jana Šenbergerová
14.10.2015 18:24
Ať žije česká babička z Chorvatska a je jí dobře v rodné zemi. :-)
Hana Rypáčková
14.10.2015 17:33
To víš, to už nejsi na dovolené u moře.Hlavně, že se na to těšíš.Vítej v rodné zemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci