Příběhy z masážního salonku: Chameleon
19. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
20.10.2015 14:51
Hanko,tak jste musela být dobrá masérka a nejen to už jste o jeho orientaci babochlap tak trochu věděla.
Hana Šimková
20.10.2015 09:54
Děvčata, byl to chlap, jenom s takovou zvláštní zálibou a i s tou chlupatou nohou. Tehdy se ještě neholily ani ženy.Byl docela fajn a chodil až do té doby, než jsem činnost ukončila.
Dagmar Bartušková
20.10.2015 09:10
Úsměvný příběh. Jen mi to něžné prádélko nějak nešlo dohromady s tou chlupatou nohou.
Jana Šenbergerová
19.10.2015 21:41
Před pár lety bych to asi také nezvládla, ale po zkušenosti z pobytu na erotických stránkách už by mě nepřekvapilo vůbec nic. Je toho tolik, na co nás ve škole nepřipravili. Naše školství je pořád ještě spíše v plenkách. :-))
Zuzana Pivcová
19.10.2015 20:23
Jistě, Jiří se před 6 lety ujal (s řádnou objednávkou a penězi na zaplacení masáže Lomi-lomi) i mne, ačkoliv jsem mu už do telefonu řekla, kolik je mi let. Profesionál nezklamal! :-)))
Haničko, asi bych se nesmála, ale koukala trochu ztuhle, i když několik trochu podobných anomálií jsem už v životě spatřila.
Alena Tollarová
19.10.2015 20:23
Doufám, že byla hořká, ta je na nervy nejlepší! Ale taková fotodokumentace, to by bylo, co?
Jiří Libánský
19.10.2015 20:06
Profesionalita je profesionalita. Já namasíruju i dveře od koupelny když budou mít řádnou objednávku a peníze na zaplacení.
Jednou mi volala paní. Chtěla se objednat. Nesmírné rozpaky. Prý mne musí upozornit, že nemá jednu ruku.
Odpověděl jsem: No a co má být? Proč mi to říkáte? Stejně vám naúčtuji masáž celého těla.
Alena Várošová
19.10.2015 20:05
Hezky jsem se pobavila.A nebyla ta čokoláda taky celá v růžovém?
Třeba Vám představil prádélko jaké koupil své přítelkyni,příteli a zkusil jak budete reagovat Kdo ví,.člověk nikdy neví.....určitě s takovou nóblesou bych to já nezvládla.Možná že pod tím masážním lehátkem by se nás tam smíchy válelo víc.Obrazně řečeno.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.10.2015 19:16
Haničko, to je fakt bomba, já bych to asi nezvládla a padla jako Vanda smíchy - jsi dobrá a dík za skvělé články. Vždy se na ně těším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci