Cestujeme křížem krážem II.
21. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
22.10.2015 16:07
Hezký výlet, začal mi z něj ale drhnout jazyk. Až se večer Jitka vrátí, budeme to muset hezky spláchnout ;-)
Hana Rypáčková
21.10.2015 19:37
Jih Moravy je nádherný, Znojmo, Vranov, Mikulov- má milé místa, kam se ráda vracím.
Jitka Chodorová
21.10.2015 16:20
Eleno, příjemné povídání s nádechem vína a kraje malebného,mnohokrát jsem na jižní Moravě byla,ale nemůžu říct, že to tam dobře znám. Mám tam i několik internetových kamarádek, a tak plánujeme setkání, ale je to už pro každou z nás , tak nějak daleko.
Dagmar Bartušková
21.10.2015 16:02
Eleno, zahrála jste mi do noty. Ta jižní Morava je jistě krásná zem, posázená vinohradem... Má srdcovka. V Lanžhotě, Staré Břeclavi aj. učili moji prarodiče. Rodiště mámy a tety. Mám slzy. Jižní Moravu včetně výborného vínka mooóc miluji! Díky.
Jana Šenbergerová
21.10.2015 14:36
V těchto končinách jsme byli v roce 2012 s Pavlem na srazu členů rodiny z manželovy strany. Zajímavé bylo, jak Pavel zapadl svým vzhledem mezi bratrance mého zemřelého manžela. Asi i proto byl vlídně přijat. Jak píšeš, Elen, kraj líbezný a stejně jako víno z jeho vinic. Ochutnali jsme výborný rýnský ryzlink se zelenou ještěrkou přímo na vinici a jiné pak večer v soukromém sklípku. Tehdy bylo krásné svatováclavské teplo ...
Naděžda Špásová
21.10.2015 13:53
Kdysi jsme na Jižní Moravě byli, ale to je strašně dávno. Téměř ji neznám a asi ani nepoznám, je to od nás moc daleko. Ale nikdy neříkej nikdy, že jo. Tož, robka, hezké fotečky.:-)
Alena Tollarová
21.10.2015 12:45
Já ostuda tento kraj také vůbec neznám. Zatím. Ale zelenou ještěrku sundanou z láhve vína mám na ledničce. Mám co dohánět.
Zuzana Pivcová
21.10.2015 12:19
Z tohoto kraje znám bohužel jen víno. Zato je výborné. Ze znovínských mám oblíbená bílá vína se zelenou ještěrkou.
Alena Vávrová
21.10.2015 12:13
Jeli jsme tím krajem z Brna na Vídeň v popoledních hodinách cestou do FR. Bylo krásně, nadchly mne Pálavské vrchy a jezera pod nimi, Mikulov, vinohrady. Idylka pokračovala i v Rakousku. Jižní Moravu znám o něco lépe o kus dál.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci