Reklamovali jste někdy zájezd?
Aneb Zakynthos, díl 2.
24. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
27.10.2015 08:40
Díky všem za příspěvky. Toto nebyla levná dovolená, naopak - byla nejdražší, na jaké jsme byli a možná i proto jsem byla tak "naprdlá". Alexandria přece není žádná pochybná levná CK. Já vím, že takový Černý Petr je v každém hotelu a o oblíbenosti tohoto hotelu svědčí i to, že byl opravdu plný až po střechu a nebylo za co vyměnit. No vidíte, vy kdo jste měnily pokoj, reklamovaly jste, ani o tom možná nevíte. Cestování zdar!
Elena Valeriánová
24.10.2015 21:09
Nejhorší zkušenosti máme z loňské dovolené z Albánie. Ale o tom jsem už několikrát psala. Hned po příjezdu jsem vymazala kontakt CK Kovotour z počítače a jejich nabídky padají přímo do spamu. S touto cestovkou nikdy více. Zájezd jsme ale nereklamovali. Letos v Bratislavě jsme také museli měnit pokoj. Měli jsme zaplacený balkón a místo něj jen francouzské okno. Dobře, že jsi se s námi o svou zkušenost podělila, je dobré vědět, na co máme právo.
Zuzana Pivcová
24.10.2015 19:33
Prvně jsem nalítla tuniskému majiteli cestovky, ale o tom jsem psala v příspěvku Zachránil mě osel.... Chtěla jsem to dodatečně reklamovat, ale právě jsem se tehdy dověděla, že se musí na místě s delegátem učinit zápis. Od té doby jsem ještě dvakrát měnila nevyhovující pokoj - v Řecku a na Kypru, ale vždy okamžitě sama přes recepci po příjezdu. Delegátky bych se dočkala až druhý den a to bych tam už musela spát. Jednou jsem dostala pokoj , pod nímž nepřetržitě běžely 2 obří větráky z kuchyně. hluk a vibrace. Podruhé to nebyl pokoj, ale něco jako sklad v přízemí jednopatrové budovy (hotel měl hlavní budovu a několik menších jednopatrových budov), nebyl snad ani vybílený, u stropu vedly trubky, chybělo okno a místo inzerovaného balkonu stál u vchodu (neměl ani práh) na louce, přes kterou chodili všichni lidé, stůl a 2 židle. Že prý to má stejnou kvalitu jako balkon. To už byl vrchol! Jsem si jistá, že některé CK vezmou z hotelu za výhodnou cenu ten největší šmejd, co by si tam turistům z jiných zemí nedovolili dát, a teď je jen otázka, na koho ten "Černý Petr" padne a jestli se domluví či si to nechá líbit. Asi usoudili, že si samotná ženská, tedy já, v cizině bez muže neporadí. Jenže to není můj případ. A totéž radím všem.
Eva Balúchová
24.10.2015 16:04
Byly jsme v Řecku 3 kamarádky a ubytovali nás v suterénu v takovém krcálku,sotva jsme se tam otočily.Tak jsem šla za majitelem a rukama,nohama jsem mu popsala naši situaci.Za hodinu jsme se stěhovaly do krásného velkého bytu s krásným výhledem.
Od té doby říkám,že když jsem se domluvila v Řecku,domluvím se všude:-)
Jarmila Komberec Jakubcová
24.10.2015 12:15
Protože často cestuji musím řešit problémy jak s ubytováním, dopravou či jídlem.Pokud problém nevyřeším sama obracím se na delegáta příslušné cestovky formou sms, abych měla od něj písemnou zprávu.Při posledním zájezdu do Podgory jsme dostaly pokoj plný plísně v suterénu hotelu.Pokoj jsme nepřevzaly, počaly do příjezdu delegátky a ani nejvíc na ni "zabralo", že celou záležitost předám tisku.Po 10min. jsme dostaly nádherný pokoj s výhledem na moře v 6.patře.Ostatních 5 rodin i s dětmi nakonec s dali od delegátky přemluvit a odešli bydlet do pokojů plných plísně.Tak bydlely až do konce zájezdu i když jim bylo slíbeno, že druhý den dostanou lepší pokoje.Ty dostaly Němci.Ale už si nestěžovaly.
Alena Vávrová
24.10.2015 11:10
Tak já tedy nemám vůbec žádné zkušenosti, než ty čerstvě nabyté, ale taky se mi hódně nelíbilo, že jsme od CK "opuchly" o možnost veškerých inzerovaných fakultativních výletů. Jelikož byla destinace našeho pobytu hned po příjezdu vyhlášená za oblast postiženou živelnou katastrofou, tak byla CK z obliga a asi bychom nic nevyreklamovaly. Ke cti delegátky dlužno říct, že vyvinula aspoň iniciativu a dostala nás do zájezdu polské skupiny k Verdonu a dala tip na další 2 výlety ve vlastní režii. Holt jsme byli poslední turnus a taky za lacino, ale měli jsme více než štěstí.
Hana Rypáčková
24.10.2015 10:11
Reklamovaly jsme s kamarádkou dopravu do Itálie u Globtour.Vezli nás ze Strakonic autem /ještě s dvojicí z Plzně/ do Písku a náš autobus tam nebyl, hroznou herkou do Č. Budějovic , tam nás nikdo nechtěl /nebyly jsme na seznamu a měli plno/.Absolvovaly jsme cestu v hrkačce i zpátky, protože delegát nám slíbil lepší autobus a zase přijela rachotina.No dopadlo to tak, že jsme měli cestu zadarmo.Když to vyšetřili, parta autobusáků si vzala do poloprázdného autobusu rodinky a udělali si dovolenou v Itálii.Aby pěkný autobus nechyběl na pendl./Byli tam celý týden s autobusem v kempu /.Asi nám vrátili peníze přes cestovku oni? Dost rychle 2 000Kč. Víckrát se nám to nestalo..Smůla. Alenko, moře bylo pěkné, ne? A za ním jezdíme.Ovšem , nesmíme si nechat nic líbit.
Hana Šorejsová
24.10.2015 09:54
Čedok, ESO Travel, Exim Tours, FIRO-tour, Adventura, FISCHER ty máme vyzkoušené. CK Alexandria nikdy. Je to především o ceně. Lepší někdy vynechat, než objednat levnou dovolenou a nestojí to za nic. Měli jsme asi štěstí, nic jsme doposud nereklamovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci