Dvojitá profesní deformace
27. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
31.10.2015 00:51
Paní Evo, lidé jsou sice zvědaví, rádi si článek přečtou, ale napsat o něm něco, jsou líní. Je to škoda, kdyby to zkusili, třeba ba se také "rozepsali" i o svých zážitcích. Každý jich měl v životě nespočet.
Zdenka Jírová
30.10.2015 00:32
Vidím, že jsme měly obě stejný nápad, ale Vy jste mě předběhla. Tak stručně o mých výsledcích:1. místo: "Balkony plné květin" 2370, 2. místo:"Jak zpracovat jablka na jaře" 1732, a 3. místo:" Teplice - nejstarší lázně v Čechách" 1365. Máte pravdu, "íčkařů" přibývá a to je dobře.
Alena Tollarová
27.10.2015 21:00
Žádnou statistiku si nevedu, ale i tak při otevření mého profilu vidím, že čísla u mých příspěvků se tak nějak mění, i když čtenost nijak závratnou nemám. Největší je paradoxně u článku, kterých bych dneska napsala úplně jinak. A docela mě štve, že se zobrazuje jen posledních 6 komentářů a článků taky vychází docela dost a když zrovna nejsem doma, tak o mnoha článcích, které bych si třeba ráda přečetla, ani nevím.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.10.2015 20:01
Milé kamarádky, moc mne těší, že mne nazýváte informátorem. Snad tedy nehrozí, že bych se "vypracovala" na drbnu - díky - stručná budu dál.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.10.2015 19:56
Ten psací stroj opět doplnila redakce - dík. Podobný mi kdysi rodiče sehnali = pro doma trénování psaní všemi 10. Kulaté klávesy jsem přelepila leukoplastí - docela to pomáhalo - ze psaní strojem byla pak moje státnice za "1".
Jarmila Komberec Jakubcová
27.10.2015 17:53
Milá Květo dík informace o které se s námi ostatními íčkaři dělíš.Jak to výstižně napsala paní Zuzana.Tak dík a budu se těšit na tvoje další zajímavosti.
Zuzana Pivcová
27.10.2015 17:43
Ty jsi, Květo, takový chodící nebo jezdící informátor, Tvoje příspěvky mají především charakter pozvánek na aktuální akce nebo i možnou dovolenou. Jejich výhodou je stručnost, která alespoň většinu lidí neodradí, naopak.
Jana Šenbergerová
27.10.2015 14:55
To je dobře, Květuško, žes to sem napsala. Podobně jako ty jsou na tom určitě i další psavci a také fotografové, kteří se tu dělí o své postřehy, nápady a radosti. Určitě to nikdo nedělá pro peníze ani pro slávu, ale jen a jen pro čirou radost z tvoření a sdílení.
Koho by nepotěšilo, že jeho snaha není marná, že padne na úrodnou půdu a přináší radost těm, kteří ji ocení.
Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že o sledovanosti nesvědčí jen komentáře, ale že se zobrazuje na profilu u jednotlivých článků, které byly zveřejněny.
I to je jeden z důvodů, že se snažím reagovat, když se mi něco líbí. Samozřejmě nemám vždy příležitost se vyjádřit, ale pokud mohu, udělám to. Vím, že vyjádřením své radosti potěším autora. Zpětná vazba je dobrou motivací k dalšímu snažení.
Za to tvoje ti tímto děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci