O Františkových Lázních,
o mně a zralých modelkách
2. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elen Zajíčková
4.11.2015 09:28
Rozdíl slova podpořit a pochlebovat je opravdu veliký. Ten rozdíl cítí každá z nás. A je krásné, když se navzájem podpoříme, pochválíme. Když si fandíme na akcích , tleskáme.když sim pomůžeme s problémy. A myslíme to předpokládám všichni úpřimně To je záslužné a velmi fajn. Kvůli tomu jsem na Portál taky šla.Ale v čem je podpora v tomto případě tak naléhavá, to nechápu, promiňte.
Soňa Prachfeldová
4.11.2015 08:45
Pochlebování ? Trochu mě to zarazilo. Několik laskavých slov k člověku, který to zrovna potřebuje, to snad není pochlebování. Podpoříme se i na chatu, když je někomu ouvej a toho druhého to určitě potěší.
Zuzana Pivcová
4.11.2015 08:21
Já tedy za sebe říkám, že k oblíbené disciplíně na portálu i60 "Pochlebování" mám hodně daleko. Jestliže někoho pochválím, dělám to pocitově a s vědomím, že chci na člověku vyzdvihnout to dobré a udělat mu radost. A každý ať si zalistuje ve svém svědomí.
Elen Zajíčková
3.11.2015 22:00
Paní Aleno, že Vás příroda obdařila půvabem , to víte stejně jako já, jako i ostatní, , kteří viděli kdy Vaše fotografie. Že jste si toho vědoma je totiž cítit z každé Vaší věty. Jen nechápu, proč to potřebujete stále dál slyšet, žádáte potlesk, aplauz a uznání versus soucit , litování? Užívejte si to , vždyť je to dar!
Jak tu Vaší kauzu sleduju, tak je mi jasné že , "pochlebování" je na Portálu oblíbená disciplína. O to Vám jde, aby všichni řešily jen Vás, Váš vkus ......., Jestli jste , či nejste doceněna,? A každý kdo jen nachválí, ten je nepřejník. Je to až úsměvně, hlavně když si dobře pamatuji " emoce " a výpady vůči Vám, Vy vůči ostatním, vůči porotě ,a vůbec vůči všem, které se rozpoutaly při soutěži "O outfit." A teď všichni zase chválí a chválí, litují .....Toto Vás těší?Toto potřebujete?
Víte kolik krásných a zajímavých žen se pohybuje kolem nás, kolik jich je určitě i na Portálu i6O ,a kdyby každá potřebovala servis jako Vy, tak bychom nic jiného neřešily.
Moc se ale budu těšit, když budete psát hezké postřehy, články. A klidně i s fotkou. Ráda se podívám, přečtu . A to myslím úpřimně. Neměňte nic na sobě, ale v sobě. Určitě to bude mít úspěch.
Alena Várošová
3.11.2015 19:03
Lidmilo i já si nesmírně vážím toho,co jste napsala.Opravdu tolik chvály si snad ani nezasloužím a mám výčitky svědomí,že jsem Vám tenkrát v soutěži svým hodnocením ve Vašem hábitu volných šatech a papučích,či ponožkách ublížila.Již jsem Vás několikrát viděla na fotkách na různých akcích a moc Vám to slušelo jako elegantní dámě.To nepíšu jen proto,že jste mně napsala tak krásný příspěvek,ale nyní mám tu správnou příležitost A jsem ráda,že jste mne přijaly takovou jakou opravdu jsem.Děkuji Vám.
Lidmila Nejedlá
3.11.2015 18:12
Milá Aleno, sluší Ti to a asi nejen v lázních. Krásné vlasy a úsměv máš i na vesnici u slepic, v očích Ti hrají raráškové i na dvoře, ve sklepě či na půdě. Bezpochyby Tě oblékání různých modelů baví a dělá Ti to radost. Ta radost z Tebe jen čiší a to je to, co Tě dělá příjemnou, krásnou ženou. Šíříš ji určitě kolem sebe a i já se při prohlídce Tvých fotografií usmívám. Potěšila jsi mě svým upřímným vyznáním. Umím si Tě jako manekýnu představit. Tak ať se Ti daří...krásko.
Alena Várošová
3.11.2015 14:50
Evo a to je teda průšvih.Tak já Ti některé půjčím,to není problém.Kámoška si taky zkoušela v lázních moje šaty a tuniky,nosí převážně kalhoty,které se jí líbily a i když vypadá štíhleji jak já,oblekla je,ale byla v nich napěchovaná jak jelito..Každá máme jinou postavu a co sluší ji nemusí slušet mně a opačně.Nechtěj abych spočítala kolikatery šaty mám...... nejlépe je mít míň věcí kombinovat je s bolerky,tunikami,halenkami,tričkami.Nějaké černé,kvalitní sako,také není na škodu.Svetřík,kalhoty,sukně a je plný kufr. Hezký sluníčkový den všem.
Eva Mužíková
3.11.2015 14:03
Tak milé dámy, dnes jsem si při opětovném prohlížení Alenčiny gerderoby uvědomila pro některé z vás nepochopitelnou věc. NEMÁM ani jedny šaty !!! Dlouhých sukní několik, od letních rozevlátých až po slavnostní třeba za kulturou. Kraťasy, a spoustu dlouhých kalhot... no, nejsem na odstřel:)))))) Příspěvek Elen..." na druhé straně aparátu" nemá chybu...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci