Boxer Rostislav Osička:
S tancem začal před šedesátkou
9. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
13.11.2015 08:26
Můj obdiv má nejenom Rostislav Osička,ale též jeho taneční partnerka.Byla příjemná,trpělivá a moc jí to slušelo.Kdykoliv rozkliknu íčko a zahlédnu je na hlavní stránce,obdivuji její účes.
Hana Lancová
10.11.2015 10:02
Pan Osička je chlapák, jak má být. Tvrdá slupka, ale citlivá duše a to ti kolem vždycky poznají. Trénovaná figura radost pohledět - takže taneční nedostatky se promíjejí. :-)))
Radovan Cakl
9.11.2015 19:03
Paní Ivano, na jeho obrazy se můžete podívat na: http://www.boxosicka.cz/obrazy Vernisáž to není, ale pro představu to stačí a stojí to za podívání.
Hana Rypáčková
9.11.2015 18:32
Jelikož je Romana ze Strakonic, podívala jsem se, jak jim to spolu jde. Díky článku jsem se o něm něco dozvěděla víc.
Hana Šorejsová
9.11.2015 14:58
Pana Rosťu Osičku znám osobně, byla jsem na jeho vernisáži obrázků, obdivuji jeho pozitivní myšlení a i to, že šel do StarDance. Přeji mu hodně úspěchů v jeho v činorodém životě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci