Podzimní vycházka
8. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
9.11.2015 00:03
Evičko, jsi zkrátka dobrá. To já jednou za čas RYC a pak dlouho NIC :-).
Jana Šenbergerová
8.11.2015 20:07
Na íčku je skvělé to, že díky aktivitám jiných poznám kus světa, který bych jinak nikdy neviděla. Tomu smrku to v lese moc sluší. Ostatně jako všem. Dík!
Eva Balúchová
8.11.2015 19:53
Hani,jsem ráda,že jsi tam byla aspoň ty.Mám pocit,že na íčku není nikdo z Brna a okolí.Nemyslím,že musí číst můj článek,ale nevidím nikde žádné příspěvky z Brna a okolí.
Hana Rypáčková
8.11.2015 19:48
Evo, tím údolím jsem kdysi šla a nahoru a dolu a doleva a doprava a pěkně jsme zabloudili, ale naštěstí to je blízko Brna...Měla jsem děti a zodpovědnost, vůbec jsem si to neužila. Tak bych to měla zopakovat.Ale byly výhledy na město. Moc pěkné, vědět, kudy se touláš.
Eva Balúchová
8.11.2015 19:46
Já v pátek 12,včera 7 a dnes 5km.Zítra budu dohánět práci na zahradě.
Mojím přáním bylo dojít z Brna do Prahy(samozřejmě né za jeden den).Teď už bych omezila trasu po Moravě,ale nesehnala jsem zatím stejného nadšence.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.11.2015 19:24
Krásná vycházka - také chodím trekovými holemi.Dnes jsem si udělala 6 km okolo Boleváku a pak jsem si zacvičila na venku umístěných strojích.Chodíme takto 2x týdně s partou seniorek a kupodivu i jedním seniorem. Ten to má povinně jak tvrdí, protože jeho manželka to organizuje.
Eva Balúchová
8.11.2015 19:13
Zuzko,zpět to byla kombinace:bus,šalina,vlak,vlak,bus,ale bylo to fajn.
Děkuji všem kdo si přečetl můj článeček.V bílovických lesích je hodně zajímavostí i pověstí.Ale já jsem spíš turistka než spisovatelka.
Zuzana Pivcová
8.11.2015 18:39
Kombinace bus-vlak a další vlak by mi vůbec nevadila, naopak. I těch 12 km bych nějak uťapala. Zvlášť se mi líbí ten vápencový lom, pro takové mám slabost. :-)
Lidmila Nejedlá
8.11.2015 18:37
Evi, tu vycházku Ti závidím. Ale přeji Ti ten dobrý pocit a tu dobrou partu. Strom je krásný, ale já bych ho raději viděla stále v lese. Prohlížím si fotografie, nikdy jsem tam nebyla a vzpomínám.
Naděžda Špásová
8.11.2015 18:33
Les, chůze a hlavně dobrá sešlost určitě nabije energií. Tak ať vám to, milá Evo, vydrží co nejdéle. Dneska jsem po dlouhé době z okna viděla Milešovku a Krušné hory. Taky hezký pohled, jako vaše fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci