Projekt i60 Senior Fashion letos uzavřela módní přehlídka v Plzni
17. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
20.11.2015 07:57
S opožděním a omluvou (trucující Filip) také blahopřeji k úspěšné přehlídce v Plzni. Jen ať se manekýnky líbí a jsou žádané!! Dle možnosti přijedu zase fandit - kamkoliv = výlet !
Marie Foltýnová
18.11.2015 19:03
Hezké modelky i modely.Také bych si z nich vybrala.I prostředí je moc pěkné.Zdravím Inku a Míšu.Slušelo jim to.Je to pěkné zakončení sérií přehlídek v tomto roce.
Eva Kleinová
18.11.2015 16:08
Přehlídky jsem se v Plzni zúčastnila poprvé a byl to moc pěkný zážitek. Mělo to náboj, styl, vše ,,klaplo", jak mělo - mně to v těžkém období moc pomohlo - uvědomila jsem si, že každý den je třeba žít naplno a život si užít - přece jen věk nehraje žádnou roli - důležité je, jak se člověk cítí!
Eva Mužíková
18.11.2015 10:50
Tak jsme se pro letošní rok " vydováděly", Plzeňská přehlídka byla jistě krásným zakončením všech devíti. Mne nejvíce tentokrát zaujal třetí model od konce a ten poslední... to je můj styl, mám ráda i tuto kombinaci barev... moc hezké. Samozřejmě i já děkuji redakci za to, že pro nás takové zážitkové akce připravila. Děkuji.
Alena Tollarová
18.11.2015 09:16
Koukám, že děvčata v Plzni zaujala v OC tak, že nebyla závislá na kamarádkách z i60, ale dokonce se početné obecenstvo srotilo a zastavilo. A to je dobře. Snad časem přibude i více fotek. A teď nám nezbývá než poděkovat redakci a všem, kdo se na přípravách přehlídek zúčastnili, za jejich trpělivou a náročnou práci a těšit se na věci příští.
Eva Balúchová
17.11.2015 22:05
Na to,že byla přehlídka v obchodním centru,je hodně diváků.To je dobře,modelky si obdiv diváků zasloužily.Pěkné zakončení letošních přehlídek.Třeba se nám ještě modelky svěří se svými pocity.
Lidmila Nejedlá
17.11.2015 21:55
Spousta diváků, červený koberec, modelky Inka a Míša. Musela to být opět pěkná přehlídka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci