Střapatý koláč
19. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
20.11.2015 19:29
Koláč je lákavý, a to přesto, že teď nemlsám. Ale jeden kousek bych si dala, připomíná mi to prodávané Hraběnčiny řezy , ale o 2 třídy výš.
Soňa Prachfeldová
20.11.2015 16:35
To věřím, že se jen zapráší. Včera jsem udělala těsto hrníčkové na plech, méně cukru, pokryla hustě nakrájenými jablky, skořice a pak drobenka, také rodina šťastně papala.
Dana Kolářová
20.11.2015 15:48
Děkuji všem za komentáře. Na obrázku je skutečně koláč mřížkovaný, ale jiný obrázek v archivu nemám a chtěla jsem vyzkoušet přikládání fotky k článku. Ano, jablíčka vykukují a jsou jako střapečky.
Alena Várošová
20.11.2015 13:29
Zdravím paní Dano,první moje myšlenka byla mřížový ,bramborový koláč s vlastní marmeládou,který vydrží dosti dlouho vláčný,ovšem pokud se hned nesní..Ale i tenhle může být dobrý.
Miluše Převrátilová
20.11.2015 09:27
Koláč s jablky zkusím, mám ráda nové recepty a Váš koláč láká ...
Hana Rypáčková
20.11.2015 09:05
Taky jsem myslela na mřížkový. A je třený...Škoda, že není dílo vyfocené..Ty čtvrtky jablek se asi ponoří...Až budu mít dva volné bílky , zkusím to.
Alena Tollarová
20.11.2015 07:44
Tak to by mohlo být opravdu dobré! Neznám, takže zkusím. Podle obrázku mi připadalo, že je to mřížkový koláč.
Zdenka Jírová
19.11.2015 23:48
Už mám na něj chuť. Miluji všechno, co je s jablky.Zkusím ho v neděli ke kávě.
Lidmila Nejedlá
19.11.2015 22:19
Jablkové náplně v koláčích mám moc ráda. Danuško, upeču ho rodině. Díky za recept.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci