Naše boxerka II.
25. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
26.11.2015 22:43
Ahoj Lady. Já jsem také boxer a také mám šlechtický původ – na rodokmenu stojí Dingo z Homolkova. Teď už Tě zdravím z nebíčka. Dostal jsem se sem, protože jsem byl vždycky dobrosrdečný „pes vítací“. Je to tady bezva, počkám tu na Tebe a nenechám se nikam reinkarnovat. Tak dobrou noc, kámoško, ať se Ti něco hezkého zdá. D.
Jarmila Peerová
26.11.2015 15:41
Moc krásně napsané,Ladynka je prostě holka šikovná a navíc má srdíčko na správném místě.Prostě umí a já se těším na další její postřehy a vyprávění....
Jitka Chodorová
26.11.2015 09:29
Haf, haf, děkuji za všechny milé komentáře, a Bertíkovi taky posílám olízánka, mějte se lidičky rádi. Haf.
Zdenka Jírová
26.11.2015 00:15
Boxeři jsou výborní psi. Měla jsem boxera Danilu, o kterém jsem napsala článek , a byl výborný. Velmi hravý přítulný, jen trochu divoký. Měl velkou sílu. Celý život na něho vzpomínám.
VANDA Blaškovič
25.11.2015 22:15
Jitko, tak to koukám, že i u fenek může nastat falešná březost jako nemoc a že se léčí i smutek? Tak přeji hodně zdravíčka u vás doma všem, Tobě ať to pěkně šlape a pravnučka ať se objeví v pravou chvíli. Budete mít určitě krásné svátky vánoční...:)
Hana Rypáčková
25.11.2015 21:35
Jsou to členové rodin a vánoční svátky nám zpestřují, procházky jsou třeba.
Eva Mužíková
25.11.2015 21:14
Teda Ladynko, jsem z toho Tvého vyprávění a hlavně pozdravení celý rozradostněný. A ještě když jsem kouknul na " tvůj profil"... jsi nádherná:))) Z toho falešného těšení na miminka si nic nedělej, každý jsme nějaký. Já se zase snažím bábince několikrát za týden dokazovat, že jsem pořádný chlapák, i když mi nechala prý ze zdravotních důvodů odstranit psí pýchu. Mám takové velké medvědy a .... / bábinka mne hubuje, ale já jsem chytrý, počkám si až se nekouká/ Šup šup - příroda si přece nedá poručit. Také mám spoustu tenisáků, kdyby ti je ta tvá bábinka schovala, pošli vzkaz a já ti nějaký přinesu... Hupneme spolu do té toho tvého pelíšku a probereme " jak jde psí život". Olízánka posílá Bertík bábinčinej...
Zuzana Pivcová
25.11.2015 19:36
Zase jeden milý informativní článek, přetransformovaný do psího monologu. Takové texty bych mohla číst stále. A byla bych v klidu a pohodě!!
Alena Várošová
25.11.2015 19:01
Jitko,tak se mi Váš článek líbil,připadala jsem si,že čtu krásnou zvířecí pohádku.Naše půl roční Nela dostala do vínku malou plyšovou hračku od děvčátka majitelky feny a jejich potomků.A neveřili by jste jak si ji hlídá a mazlí se s ní.Stačí říct,kde máš miminko a už ji hledá a pak,že psi nerozumí.
Soňa Prachfeldová
25.11.2015 17:19
Lady, taky tě zdravím, asi bys chtěla dětičky, naše Mili to má také a zaleze s hračkami a hlídá je. Tak se měj a zase někdy napiš jak se máš :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci