Dopravní hrůza za bílého dne: teror v pražském metru
27. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
27.11.2015 19:57
Miloši, jak jinak. Ivano, u mě ta představivost u Milošova článků též pracuje na plně obrátky.:)))
Hana Rypáčková
27.11.2015 16:23
Co z toho plyne ? Hlavně se nedostat do stejného dopravního prostředku s panem Nekvasilem. Pak je všechno možné.
Hana Čadová
27.11.2015 16:14
V MHD cestující zažijí věcí a událostí. Někdy lituji řidiče, když na konečné musí "neandrtálce" vyhodit z vozu! Ani jsem nevěděla, že stanice metra Muzeum je přejmenována "Pod Ocasem". To je moje oblíbené místo když jdu na rande!
Hana Šimková
27.11.2015 15:34
Já si myslím, že to nic nezvyklého a nemožného není. Zažila jsem v metru horší věci.A Jarmilko nejsem člověk negativní.Ano negativní lidé jsou nesnesitelní. Také jsem měla takového přítele.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.11.2015 15:03
pane Nekvasil - víte ono vždy záleží na úhlu pohledu.Někdo hledá negativa a nevidí okolo sebe nic než černo. Já když přijedu do Chorvatka vidím krásné moře, báječné pláže a jsem šťasná že svítí slunce.Když jsem před rokem vzala k moři svého druhého manžela viděl jen nedopalky, slunce moc álilo, moře bylo studené, jídlo nechutné a tak bych mohla vyjmenovat mnoho věcí.Negativní lidé vidí jen špatné věci, ty hezké nevnímají.A s manželem jsem se šťastně rozvedla.
Miloš Nekvasil
27.11.2015 14:43
Paní Jakubcová a Houdková,
není pravda co mi tvrdíte! Před málo lety jsem jel náhodně plzeňskou ranní tramvají. Přistoupili revizoři a chytili černého pasažéra. Vznikla taková štěkanice, kterou ani v Praze nezažíváme, ani neumíme! Padaly rozvité věty se šťavnatými nadávkami. Palné ani bodné zbraně ale nebyly skutečně použity.
Miloš Nekvasil
Květoslava HOUDKOVÁ
27.11.2015 14:12
Jarmilko, to není tím, že v Plzni nemáte metro - hlavně tam asoi nemáte Nekvasila!
Jarmila Komberec Jakubcová
27.11.2015 13:54
Přestože jen venkovanka ze z Plzně, jezdím často na Zličín, kde nasednu na metro a dál cestuji MHD. Bohužel nikdy nemám to "štěstí" si užít tolik dobrodružství co vy pane Nekvasil.Ani když jsem v Praze 5let studovala. Asi mám "smůlu" na slušné cestující.U nás na venkově v Plzni se také v MHD neděje nic mimořádného, asi to bude tím, že nemáme metro.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci