FOTO: pixabay.com
Můj návod: Hromadné nahrávání celé galerie ke článku
8. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
19.12.2015 23:42
Vando, když máš vložený Úvodní obrázek a Uložit, klepni na Přidat. Otevře se Přidat obrázek, klikneš na vybranou galerii, pak ještě Připojit všechny obrázky z galerie. Když koukneš dolů na obrázky, bude u nich Odpojit. Tam můžeš jednotlivou fotku vyřadit. Pokud ne, zavři stránku křížkem, vrať se pod článek. Tam můžeš pomocí směrových křížů přesunout pořadí nebo smazat, a pak dej Uložit. Tím se připojí ke článku. Potom můžeš už článek zveřejnit.
VANDA Blaškovič
19.12.2015 09:48
Radku, mohl bys mi něco objasnit? Když mám již utvořenou galerii a tu chci celou vložit ke článu. Klika jsem tedy na vložit celou galerii ale jak dál, aby se celá vložila? Já jsem to nedokázala a musela jsem odklikávat jednotlivé obrázky z galerie, abych je vložila. Prosím, kde dělám chybu? Jde jedním kliknutím vložit celou galerii? Děkuji.
Alena Várošová
8.12.2015 13:52
Já když jsem si vložila nově fotky ke svém článku a tak jsem to zkoušela tak dlouho,ař jsem to tam vložila.Pak jsem koukla jak to píše p.Cakl a právě tak jsem to udělal i já.Někdy je dobré si vše sama vyzkoušet a sami na to přijdete.I tak je dobře,že redakce rady p.Cakla jsem vložila.Co neumím,vložit video z plochy a dát nahrávat.Na to budu muset přijít.
Naděžda Špásová
8.12.2015 09:40
Připadá mi to, Radku, jako by to bylo napsané čínsky. Nějak se v tom ztrácím. Musím si to vytisknout a vyzkoušet. Chválím vaši pomoc a rady.
Jana Šenbergerová
8.12.2015 08:53
Vždycky když čtu něco takového, cítím se jako totální Béčko. Někdy vyzkouším, jestli to zvládnu. Spoléhám na to, že dobrý učitel je základem úspěchu. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
8.12.2015 08:48
Moc děkuji pane Radku, to je přesně to co neumím a stále řeším. Doposud jsem prostě fotky poslala e-mailem do redakce íčka.Vytisknu si návod a budu to pode něho dělat.Pak vám napíši jak se vše podařilo. Dávám vám 5hvězdiček protože kdybych vám poděkovala na líbí-nelíbí dostanu 20minusů.
Alena Tollarová
8.12.2015 08:27
Radku, budu se opakovat. Jsi hlavička a díky za Tvé rady. Třeba je budu ještě někdy potřebovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci