Překvapení: Sociální sítě prospívají zdraví
5. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Thanh Hang Truong
10.3.2018 11:22
Dobrý den, jmenuji se Truong Thanh Hang a studuji 3. rokem na Vyskoké škole ekonomické v Praze a v rámci bakalářské práce zkoumám fenomén seniorů na sociálních sítích. Poprosím vás proto vyplnění krátkého dotazníku https://seniori-na-socialnich-sitich.vyplnto.cz/
Květoslava HOUDKOVÁ
11.12.2015 10:17
Michaelo Přib.- když jsi z Prahy, zeptej se taky u org. "Život 90" - tam různé kurzy jsou.
Hana Rypáčková
10.12.2015 21:29
Nebo i na ČVUT
http://www.seniorum.cz/vzdelavani/univerzita-tretiho-veku/1712-pocitacove-kurzy-pro-seniory-na-cvut-v-praze
Květoslava HOUDKOVÁ
10.12.2015 19:58
Michaelko Přib. - nevím odkud jsi? Já jsem bydlela v Praze a Kurz PC pro seniory nám zaplatil Úřad městs.části, vč. 2 učebnic : pro PC a pro Internet. Bylo nás hodně: 3 x 18 osob-začátečníci a 2 x 18 osob-pokročilí = všichni zdarma! Neuměla jsem se na PC "ani podívat" - a za 4 měs. už jsem "jela". Teď mne občas přiučí vnoučata. Ptej se tedy na Úřadě
Michaela Přibová
9.12.2015 18:30
Zajímavý článek. Také bych si ráda udělala kurz PC, abych si prohloubila znalosti. Ne pro začátečníky. Nevíte někdo o něčem? Děkuji.
Miroslav Štorch
9.12.2015 18:17
Hezký článek o zajímavé studii. Lidé od pravěku žili ve skupinách, a tak si myslím, že je nepřirozené, aby člověk žil sám v jednom obydlí bez kontaktu s jinými lidmi. Někdo je sice povahou samotář, ale jistě si rád popovídá s přáteli telefonem nebo s příbuznými na Skype. Na internetu jsem našel kamaráda ze studií, který kdysi emigroval a ztratil se nám z dohledu. Dnes žije v USA a občas si povídáme nebo napíšeme vzkazy. 8-)
Květoslava HOUDKOVÁ
9.12.2015 06:16
Když mi do kanceláře dali PC a já si uvědomila, že denně a mnoho hodin do toho mám zírat, tak jsem změnila zaměstnání - stala se prodavačkou. Teprve před 6ti r. jsem prošla Kurz PC pro seniory a nelituji: díky internetu mám mnoho informací, registrací v portálech a zejm. zde v "í"čku mám tolik přátel - neznámých i osobně známých jako jsem neměla snad v dosud v životě! Zdravot.problémy mám, ale psychiku dosud výbornou - dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci