Advent v Mariazellu
3. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
14.12.2015 15:35
Jarko, i já Ti přeji krásné vánoční svátky! Ještě že jsem nepřišla o tento Tvůj skvělý článek! Pomohlo mi ho najít nové uspořádání portálu. Takže Ty i portál jste skvělí! Děkuji Ti podivínko...:))
Jaroslava Handlová
6.12.2015 20:03
Mám radost, že Vás Mariazell potěšil. Děkuji za všechny komentáře. Někdy příště ráda vezmu s sebou všechny z i60, kdo o to bude stát (třeba i jinam).
Aleno, ty březové svíce se mi taky moc líbí.
Soňa Prachfeldová
4.12.2015 19:33
Jarko, nádherně popsáno, jsi citlivá a zkušená průvodkyně. Tolik tolik jsi mi připomněla mého strýce a tetu, on utekl do ZN a my jsme se celá léta neviděli. Bolševik to nedovolil. V roce 1987, se vše nějak uvolňovalo a my mohli vycestovat k strýci do Rakouska a tehdy jsem viděla Mariazell. To víš, na vše, oči navrch hlavy. Děěěkuji !
Zuzana Pivcová
4.12.2015 11:59
Taky bych s Tebou na takový zájezd jela. Z Mariazell mám ve své dlouholeté sbírce jen jeden pohled, který mi kdysi kdosi poslal v době, kdy já jsem si o Západě mohla jen číst.
Marie Novotná
4.12.2015 06:33
Jako vždy, nádherné snímky a poutavé vypravování. Jsi úžasná.S Tebou bych jela i na konec světa.Díky .
Alena Tollarová
3.12.2015 22:53
Jarko, to musel být opravdu hezký výlet. Ty dřevořezby se mi líbí, nejvíc březové svíce. A pak ta perníková chaloupka je moc pěkná. A navíc ještě umíš vložit fotky do textu, tak když se to dá všechno dohromady, jsi fakt dobrá!
Jarmila Komberec Jakubcová
3.12.2015 22:48
Paní Jarko, moc pěkně napsaný článek a také fotky jsou pěkné. Líbí se mi předvánoční atmosféra v německy mluvících zemí. Zažila jsem vánoční trhy v bavorských městečkách a vždy to bylo hezké.
Zdenka Jírová
3.12.2015 22:22
Hezké počtení, je vidět, že jste na výklad odbornice. já mám ráda takto dobře připravené průvodkyně na svých cestách / už dřívějších/, které byly opravdu znalé. Mám krásné vzpomínky např. na průvodkyni z poznávacího zájezdu do Chorvatska , jejíž vyprávění jsem zúročila ve svém článku o Chorvatsku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci