Radovesická výsypka
5. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
13.12.2015 20:15
Aleno V., Dano K., Akeno Vár. díky za návštěvu, jsou to krásné rozlehlé prostory, v těch si člověk pročistí hlavu.
Alena Vávrová
7.12.2015 12:38
Soni, krásné fotky a krásné vyjádření tvého vztahu k přírodě a též lidem. Prostě souznění...
Alena Várošová
6.12.2015 18:24
Soni,díky za článek,fotky nádhera.Až vše dají dle plánů do pořádku,zase vznikne krásná,snad i úrodná krajina.
Soňa Prachfeldová
6.12.2015 09:22
A ještě dodávám, že je určeno, kolik bude luk, co bude zalesněno, jkde vzniknou rybníčky /a kolik ryb tam je/ zakládají se i remízky, dokonce se obnovují i muka a kapličky, když se tudy šlape, krajina si s vámi povídá - krásné :-)
Soňa Prachfeldová
6.12.2015 09:17
Díky všem, tam jsem asi blíže k nebi a oblaka se ke mě snášejí. Ta krajina je skutečně dobře rekultivovaná, však je tam plno mysliveckých společností a ten zajíc, bažant je všude vzácný. Vždyť ta přeměna už probíhá několik desítek let za účasti skvělých odborníků. Paní Zdenko, možná jsme se i potkaly v Teplicích :-)
Zdenka Jírová
6.12.2015 00:28
Píšete o smutné době, jsem z Teplic, tak to tam znám. Příroda bude mít ještě hodně práce, než se z lidské činnosti zotaví. Fotky máte úžasné.
Jana Šenbergerová
5.12.2015 23:41
Soňo, umíš svůj vztah k přírodě i lidem krásně vyjádřit slovem i obrazem.
Alena Tollarová
5.12.2015 22:24
Soňo, ta krajina přes všechnu snahu zatím pořád vypadá dost bezútěšně. Dá se tam potkat třeba aspoň zajíc nebo bažant? Doufám, že jo. A že se to časem ještě zlepší.
VANDA Blaškovič
5.12.2015 21:00
Soňo, oblaka jsou kouzelná !! To je tedy něco! Jen vzlétnout..:)) Dívala jsem se na ně tuhle ze zhora. Ahoj!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci