FOTO: archiv autorky
Můj zážitek roku: Jsem docent!
7. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
28.3.2016 18:24
To chce odříkání a pevnou vůli.A jak vidět,Ty ji máš.Sluší Ti to Helenko.
Hana Práglová
8.12.2015 20:40
Heli,jen tak dál!!!A co se vrásek týká-vůbec jsem si nevšimla,že nějaké máš!!!!!
Jitka Chodorová
8.12.2015 15:39
Helčo, taky gratuluji, každý jsme jiný, a musím ti napsat, že ti to v plavkách opravdu moc sluší, já jsem loni shodila asi 12kg, ani nevím za jakou dobu,protože jsem o tom ani nevěděla,ale je fakt, že jsem vařila a jedla částečně i dietu pro mého muže, tak možná proto,ale taky jsem prodělala ošklivou virózu, prostě jedno k druhému,a je to. Teď už rok a půl jsem zase na stejné váze.
Tobě docentko přeji hlavně hodně zdravíčka, a děkuji za vtipný a pravdivý příběh.
Květoslava HOUDKOVÁ
8.12.2015 14:51
Pane Libore, zdravím, své trápení také mám, ale moc se o tom nešířím. Před mnoha lety jsem utrpěla zlomeninu obratle (3/4 r. ortoped.korzet) - bolest se ozývá (věk a změna počasí). Teď ještě problém se srdcem, chůze je též problém. Ale kupodivu: Jízda na kole-mám trojkolku - je pro mne pohoda. Poctivě šlapu (po rovině), do event.kopečku kolo vyvedu. Žiji v rovině - nová cyklostezka vede podle Labe - jedu kam chci, pohoda. Dle Vás: "radí baba".
Libor Farský
8.12.2015 14:17
Výborně, Helčo. Mám stejný problém. U mne to není stravou, na př. sladké ani tučné vůbec nejím. Jenže nemám žádný energetický výdej. Kvůli bolestem v zádech mi dělá problém i obyčejná chůze. Po 100 m si musím na chvíli sednout a pak již po 50 m. Mudrové mi nic chytrého, právě kromě chůze, neporadili. Tak babo raď!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci