Jak si vypěstovat sebeúctu a naučit se mít rád

Jak si vypěstovat sebeúctu a naučit se mít rád

7. 12. 2015
životní postoj životní styl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Sebeúcta však nesmí přerůst v samolibost - to si každý má ohlídat.
Soňa Prachfeldová
Vše tkví v osudu člověka a jeho schopnostech, jak třeba ten osud usměrnit správným směrem.
Zdenka Jírová
Hodně jsem se poučila z knihy Moc podvědomí. Hlavní myšlenka je uvěřit v samu sebe. Když si budete věřit, budou vám věřit i odtaní.
Jana Šenbergerová
Kdo má se sebou problémy, ale nemá chuť osobně vyhledat profesionála, může pro začátek zkusit sáhnout po zajímavé knize Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Mohl by v ní najít inspiraci, jak zvládnout všechno, o čem se píše v uvedeném článku.
Naděžda Špásová
Šestku jsem kdysi využila a dost mi to pomohlo. Obešlo se to bez léků a dodnes určitou metodu používám. Umlčet vlastního soudce není nic lehkého, ostatní rady celkem dodržuji. Ono totiž hodně záleží na povaze každého z nás.
Hana Rypáčková
Trochu hapruji s dvojkou, pětkou a šestku jsem nepoužila.Takže průměr?
Zuzana Pivcová
Když si dá někdo vypracovat opravdovým odborníkem osobní horoskop, najde v něm jednotlivé domy - tedy oblasti své osobnosti a jejich analýzu. Takový člověk pak už snáze nepodlehne sebepodceňování z důvodu neúspěchu v jedné oblasti. Asi už nikdy nevysloví to "Jsem k ničemu". Zatímco má třeba celoživotně úspěchy v práci, oblast jeho rodinného života zeje prázdnotou. Ano, tak to je. Každý jsme k něčemu předurčen a "pro nic za nic" nás sem nikdo nepřesadil. To není žádný nový poznatek americké psycholožky, ale to už jsme si tu kolikrát řekli. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.