Můj zážitek roku: Byla jsem zoufalá
12. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
13.12.2015 07:42
Ošklivá zkušenost pro vás oba. Napadla mě elektřina, ale překvapuje mě, žes to nepocítila skrz Bertika i ty. To jste měli velikánské štěstí oba a všichni, kterým se tam nestalo totéž.
Zdenka Jírová
13.12.2015 00:04
No to je hrozivé vyprávění. Ulevilo se mi, že se Bertík z toho dostal Opravdu nezodpovědné jednání, když tam kdovíjak dlouho probíjel proud a nikdo si toho nevšiml.
Helenka Vambleki
12.12.2015 23:26
No toto? Teda, to jsem se vylekala! Hlavně, že jste oba v pořádku!
Lidmila Nejedlá
12.12.2015 21:50
Kovový sloup a voda,...tušila jsem to a zamrazilo mě. Bertíku, to jsou věci, viď!
Elena Valeriánová
12.12.2015 20:13
Evi, jsem úplně v šoku. To musel být hrozný zážitek. Ještěže vše dobře dopadlo a nestala se nějaká tragédie.
Naděžda Špásová
12.12.2015 20:09
Evo, vím jak vám bylo. Muselo to být hrozné. Já bych asi dostala histerák. Je moc dobře, že je Bertík v pořádku.
Alena Várošová
12.12.2015 20:02
Evo,tak ten Tvůj zážitek,byl pro mne šok.To by mě ani vesnu nenapadlo,že se tohle může stát.Raději nemyslet na důsledky.Bylo to fakt velké štěstí v neštěstí.I takové články píše život.
Libor Farský
12.12.2015 18:05
Evičko, velmi s Tebou sdílím tento Tvůj otřesný zážitek. Jen doufám, že ještě ve svých vzpomínkách najdeš nějaký další silný zážitek roku - v duchu svého humoru a empatií se zvířátky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci