ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com
Můj zážitek roku: Bez diskuze!
13. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
18.12.2015 06:05
Dnes je nestále na programu Muslim. Náboženství na světě jenepočítaně. Vpodstatě všechna mluví o lásce k bližnímu. Ale málokterá tu lásku projevují. Většina náboženství je spjata s místem. I když třeba židovství,křesťanství i muslimové jsou z jednoho místa. Proč se navzájem ale nenávidí,zabíjejí? Z fanatismu? Kadý fanatismus je špatný. A stěhování národů i se svou vírou bylo mnohokrát v dějinách. A tak buď ti noví splynuli s obyvatelstvem,přizpůsobili se. a nebo krutě ovládli stávající národy. Kde my dnes jsme? To množství , co se do Evropy valí,nemůže nikdy splynout a podřídit se hostitelům svým. Vlastně nechtějí,oni chtějí být těmi druhými,vládci. Je smuné a nebezpečné, že vrcholoví evropští politici odtahují ruce. Ono nejde o to pustit sem do Evropy,ale co dál s nimi. Oni nemají zájem o integraci. Ale ani o práci bez níž se nejde integrovat,splynout. Nejdou dělat tábory,to není řešení. Kapacita Evropy je dnes naplněna. A humanita vůči přistěhovalcům? I to přece musí mít hranice,stejně jako Evropa i jednotlivé státy. Když má moře příliv,smete vše na pobřeží,když moře odejde,zůstává špína. A trvá moc dlouho,než se vše odplaví.
Libor Farský
14.12.2015 15:12
Výborně, Lidmilko. Já bych si s nimi také zkusil pohovořit, nejraději se ženou muslimkou. Ale originální - ne českou. Ale takové se u nás zatím nevyskytují. Snad bych měl poděkoval Alláhovi.
Soňa Prachfeldová
14.12.2015 09:48
A pak má člověk věřit, že se asimilují do našeho prostředí. Když je potkám, v některých očích je tolik chladu, až mrazí, oni námi opovrhují. Jsi Lidmilko děvče statečné, ale snad už to ani nezkoušej.
Hana Rypáčková
13.12.2015 20:31
Vím, že jsi o tom mluvila a já bych je asi neoslovila.Čekala jsem, že někdo z Teplic nám poví o tamní situaci.Vím, že si tam kupují pozemky a nevím, jestli jen na rekreaci a pobyt v lázních. Lidé prodají komukoliv,zdvíhá se vlna odporu starousedlíků, ale radnice s tím nic dělat nemůže...Zajímat bychom se měli o vše kolem nás.
Zuzana Pivcová
13.12.2015 20:10
Pokud máš v sobě pocit, že to musíš udělat, udělej, ptej se. Někdy ale už samotné skutky dávají pocítit, že je veškerá debata neúčinná.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.12.2015 20:05
Jen poznámka ke Květě H. - pokud budeme tak pasivně ke všemu okolo nás, nebudeme chodit k volbám, může s nám každý manipulovat. Tahle země není jen pro mladé. Proto my aktivní máme náš portál abychom o věcech co nás pálí diskutovali a hlavně nebyli lhostejní.Článek je velmi aktuální a dobrý.
Zdenka Jírová
13.12.2015 18:41
K oslovení muslimů bych se asi neodhodlala.To Vaše oslovení jen potvrdilo to, co se o nich denně dovídáme. Oni nechtějí diskuzi, oni chtějí poroučet a vládnout. Je to stejná ne-li horší diktatura, kterou jsme už zažili za Hitlera nebo za Stalina.
Alena Várošová
13.12.2015 18:05
Pokud Lidmilo oni tady budou v naší zemi,budou si chtít vládnout a ne se nám přizpůsobovat.Je to moc špatný zážitek,ale vidíte,že všichni ti čmoudi mají svatozáře a ubližuje se jim.Nikdy nevíte čeho jsou schopni. A k nám se chovají nadřazeně a to jsme ještě ve své zemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci