Kuchař a šéf Kulinářského institutu Roman Vaněk. ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org
Vsaďte se, že pod stromečkem najdete kuchařku!
23. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Novotná
7.12.2017 20:35
Tak tenhle nadpis můj muž komentoval: "Tolik zase naše máma nepije, abych ji našel pod stromečkem ." :-))
Jana Šenbergerová
25.12.2015 23:50
U nás to platí. Také jsem jednu letos dostala. Je velmi netradiční, ale zajímavá. :-) Ještě jednou za ni děkuji. Svou první kuchařku, stejnou, o které píše Jitka, jsem dostala tři měsíce po svatbě od manžela s tímto věnováním: "Své ženušce Janince, aby mi i sobě mohla dobře vařit celý náš společný život." Zřejmě mé první pokusy za moc nestály, ale vypracovala jsem se. :-)
Alena Várošová
24.12.2015 16:08
Já si knihy Kuchařek nekupuji.Mám jedno po tetě,snad skoro 50 let,zděila jsem ji po ní,když umřela 24 letech a když něco nevím,tak kouknu.
Alena Tollarová
24.12.2015 12:40
A to já se klidně vsadím, že ne. Já totiž tu kuchařkovou mánii vůbec nechápu.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.12.2015 10:26
Za život mám dost receptů v hlavě i v několika knížkách. Naštěstí obsahují běžně dostupné suroviny i přísady. Kupování novinek a pak občasná potřeba "po špetkách" považuji za zbytečné vydávání peněz. Chytré nápady obsahují: Kuchařka Ládi Hrušky a knížka Snadno a rychle Romana Vaňka. Obě jsem si koupila, další nechci - mnoho předchozích jsem darovala, rozdala. V TV je vaření na mnoha programech - už je toho moc = nesleduji, nezajímá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci