Ilustrační foto: pixabay.com
Patřím sem vůbec ještě?
3. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
4.1.2016 15:32
Moc dobrý článek a názory přispěvkovatelů jsou na místě.Nemohu jinak,jak se všemi souhlasit.
Helenka Vambleki
4.1.2016 11:34
Právem sem patříme my všichni, kterých tátové, dědové, pradědové a prapradědové svobodu pro tuto zem vybojovali. A ta zbabělá verbeš místo utíkání by si ji měla vybojovat taky!
Olga Štolbová
4.1.2016 10:43
Petře, určitě sem patříte, tak jako my všichni. Možná jsme málo hovořili se svými dětmi a vnoučaty, možná i ve školách se málo mluví o hrdosti na svou zem. Je to velká škoda. Díky...*****
petr stejskal
4.1.2016 08:29
Thle povídání je vlastně stejné jako moje. To,že si někteří si nedokáží vážit svých představitelů,kteří říkají slova,která se nelíbí havlistům a jimi zblblé mládeže. Ne,neříkám blbé, ale zblblé propagandou. Ano,nedovedu si představit,že by v USA pronesl vrcholový představitel,že USA je vhodný prostor pro imigranty. I ty USA stavějí ploty. Ale není problém příchod imigrantů,problém je,že jejich vítání není nikým dořešeno. Nízký počet imigrantů není problém,ty se nějak vsáknou,ale co s těmi tisíci? Co budou dělat,kdo je bude živit? Host se musí chovat jako host a musí i vědět,kdy odejít. Mnozí z těch,kdo prezidenta kritizuje se nedokážou případně postarat o imigranty ze své kapsy. A aby to platil stát,vlastně i ti,kteří o takové hosty nestojí,je nefér a nic neřeší. A k tomu vlastenectví. Ve škole jsme se učili o době obrozenecké. Tehdy Češi tvrdě bojovali za svou vlast. Před příchodem Hitlera se vlastenectví hlásilo ve velkém. A dnes je to málem ostuda. Kam jsme došli? A kam dojdem?
Jarmila Komberec Jakubcová
4.1.2016 08:24
Tato země je naše a věřím, že ještě dlouho bude. Když vidím hrdost Izraelců jak všude vlaje vlajka s Davidovou hvězdou, je mi líto jak naši občané jsou málo hrdí na svou vlast. Procestovala jsem mnoho zemí a musím říci, že ta naše je nádherná a máme být na co pyšní.
Květoslava HOUDKOVÁ
4.1.2016 08:14
Čechy ve svém Česku budeme opět tehdy, až přestaneme být "lezprdelky" - ale kdy to bude ??
Jarmila Peerová
4.1.2016 08:11
Nejvíce dnes vše kritizují mladí lidé,kteří nemají prakticky žádné zkušenosti,mnohdy ani vědomosti a co jim chybí je pokora a úcta.Nemyslím tu,kdy se jen sehne hlava,ale s pokorou přijímat moudra starších.Samozřejmě,technicky jsou velmi zdatní,ale to přináší dnešní doba.Tak si myslím,že " sem " pane Petře patříte právem,protože jste neztratil " zdravý rozum "...díky za článek k zamyšlení
Alena Vávrová
3.1.2016 23:28
Jsem s vámi také zajedno. Vždycky se ptám "komu to slouží? " A mozek si vymýt nedám. Tolerance je hezká věc, ale jak se říká "vocamcáď-pocamcáď". Díky za článek.
Lidmila Nejedlá
3.1.2016 23:07
Pane Haldo, díky za článek. Dávno jsem se smířila s tím, že jsou v Česku lidé chytří, ale i hlupáci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci