FOTO: archiv autora
Toulky okolo Doubravky
6. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
10.1.2016 13:55
Petře, moc hezké fotky i vyprávění. Je to opravdu jako výlet do pohádky. Děkuji.
Marie Magdalena Klosová
8.1.2016 11:12
Petře,nádherný sloh,krásný zážitek,také dojetí.To vše je zde,a ještě mnohem více za těmi slovy.Děkuji mm
Jarmila Komberec Jakubcová
8.1.2016 10:40
U nás v Plzni máme také Doubravku. Je to 4.městský obvod s tím to názvem. Ale není odvozen od žádného vodního toku.Hezké fotky i článek.
Elena Valeriánová
8.1.2016 06:03
Ráda jsem s Vámi putovala stezkou skutečnou i vzpomínkovou kolem Doubravky. Tam se již zřejmě nikdy nepodívám. Milý a citlivý článek. Fotky kouzelné. Děkuji Vám pane Petře.
Zdenka Jírová
8.1.2016 01:35
Taková skrytá, krásná údolí jsou opravdu pohádková. Několik jsem jich také prošla a vždy jsem byla nadšená. To Vaše údolíčko jsem v duchu procházela s Vámi a lituji, že se tam sama už nevypravím , Je toho hodně, co jsem ještě nenavštívila a dovídám se o těch krásách zde, na íčku. Pokud se ještě vypravujete na výlety, doporučuji Skryjská jezírka pod Křivoklátem. Je to nádherná procházka.
Lidmila Nejedlá
7.1.2016 23:32
Je tam krásně, nádherné lesní ticho zavanuloz fotografií až ke mně domů. Díky.
Marie Novotná
7.1.2016 20:19
Krásné fotečka a hezké povídání.Také jsem tam byla,jen opačně -končím v Bílku.Tras je několik a všechny mají svůj půvab.Jak už jsem zde psala loni.Díky za připomenutí,určitě bych se tam ráda ještě alespoň jednou vrátila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci