Mé silvestrovské ba(bi)lancování s předsevzetím
4. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.1.2016 10:46
Liborku, hezky vypsané neřesti a řesti. Nic si z toho nedělej, všichni se ti postupně přibližujeme, jen se bojím, aby se mi sem nenastěhoval nějaký ten Němec. Měj se krásně.
Hana Šimková
5.1.2016 09:47
Libore Váš humor s nadhledem je mi velice blízký. Fandím Vám velmi.Dělat humor na svůl úkor je velice těžké, ale pro lidi sympatické.Vadí mi , když někdo dělá humor na úkor jiných.
Hana Rypáčková
5.1.2016 09:14
Je to velmi vtipné, obsažné a zcela vyčerpávající návod na použití.Zdá se, že až na to kouření (a to ještě jen můj názor), lákáš k ochočení, nerozbitný a snadno omyvatelný....Toho pinqui si dovedu představit.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.1.2016 08:14
Děkuji za velmi pěknou sebekritiku a nadhled. Ten ti Liborku nikdy nechybí a takových lidí na portálu opravdu moc není. Sama bych asi se nedokázala takto "odhalit". Přeji ti do Nového roku hodně pohody a věřím, že přijedeš na nějaké setkání íčkařů, aby jsi svým humorem přispěl k dobré náladě.Máš to za 5 (hvězdiček)
Zuzana Pivcová
5.1.2016 07:30
Je hezké, že jsi nad věcí a umíš si ze sebe vystřelit. Ale to je jen jeden krok k "nápravě". Tak vstávat a cvičit!! :-)))
Lidmila Nejedlá
5.1.2016 00:33
Liborku, pobavil jsi mě. Hele, ten svetr si kup hned, budou chladné dny a teď jsou slevy. Neváhej. Zajímavé je, co Ti nejde pod čepici. Mně by na to nestačil den, kdybych to chtěla vypsat.
Libor Farský
4.1.2016 22:38
V závěru konstatuji, že bych zasloužil pohlavek. Představoval jsem si pod článkem pohyblivý obrázek, který jsem nazval „Výchovný pohlavek“. Není to ale na i60 možné vložit. Mohu to tedy poslat e-mailem těm, na které mám adresy. Ostatní si mi o něj mohou napsat na moji adresu: lifa.takeiteasy@seznam.cz . Měli byste na něm vidět, jak můj oblíbený otužilý pták ve fraku vychovává svého syna.
Alena Tollarová
4.1.2016 22:27
Liborku, zdravím do Brlohu a někdy z něj vylez a přijeď mezi nás. Tvoje vyčerpávající zpověď je moc pěkná a dík za ni. Za rok nám dáš vědět, jak jsi uspěl, jo. U mě za 5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci