Místo narození Krista. FOTO: archiv autorky
Na půlnoční do Betléma
4. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
30.1.2016 11:10
Tak takováto vyprávění se mi moc líbí. Člověk se nepřímo dostane do místa děje a to je důležité. jarmilko, dík
Michaela Přibová
10.1.2016 14:04
Moc zajímavé vyprávění. Jen chvílemi zamrazí...a krásné fotky. Děkuji.
Hana Šorejsová
6.1.2016 19:42
Jarmilo, byla jsem na výletu v Izraeli na dva dny. Z Turecka lodí. I tehdy jsem se bála. Za článek díky a za fota taktéž.
Alena Tollarová
6.1.2016 12:44
Není nad autentické a sdělovacími prostředky nezkreslené vyprávění někoho, kdo v místě opravdu byl a vše zažil na vlastní kůži, jako Vy, Jarmilo. Ráda jsem si přečetla článek i prohlédla zajímavé fotky, ale je to nějak neveselé. Bohužel. Také si počkám na další postřehy.
Jaroslava Handlová
5.1.2016 22:10
Velmi ráda jsem se seznámila s Tvými čerstvými a velmi zajímavými postřehy z této neklidné oblasti. Při vyslovení názvů Betlém, Jeruzalém cítím takové zvláštní chvění, až touhu také tam jednou být, a nejlépe o vánocích. Jarmilo, budu se těšit na další vyprávění, i když tuším, že se neobejde bez smutku.
Marie Seitlová
5.1.2016 21:39
Jarmilko, opět jste mi připomněla mou loňskou krásnou dovolenou. Bydleli jsme v Betlémě a téměř každý den silnou zdí projížděli. Cítili jsme se bezpečně celou dobu pobytu. Děkuji za přiblížení Vánoc v téhle zemi a těším se na další články.
Jitka Chodorová
5.1.2016 16:15
Paní Jarmilo, děkuji za vyčerpávající článek, za vaši odvahu, a také za krásné fotky.Těším se na další.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.1.2016 15:57
Ještě jednou děkuji, podařilo se mi chytit rýmu a tak mám čas napsat pár postřehů z poslední cesty. Příště se věnuji památníku holocaustu Yad Yadchem v Jeruzalémě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci