Ilustrační foto: pixabay.com
Do stanice "Úsměv" jezdí i vlak
21. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Prokšová
25.1.2016 01:15
Milá Marcelo,
Tvůj článeček je moc pěkný, krásně si celou trapně-legrační příhodu popsala. Ještě stále vidím pana průvodčího, jak drží v ruce tu "naši" jízdenku a nevěřícně na ní a na nás zírá. Určitě si myslel, že jsme prchly z nějakého "ústavu". Těším se na další příhody. Maruš
Jitka Chodorová
22.1.2016 11:37
Marcelko, hezký příběh, ale jak vás inspiroval Libor, vy jste inspirovala mě, a když dovolíte, hned jdu napsat příběh z mého nádražáckého zaměstnání. Děkuji za pěkné povídání.
Zuzana Pivcová
22.1.2016 10:37
Když jsem si přečetla Tvé vyprávění, hned se mi všechno vybavilo. Doufám, že si vzpomeneš (narozdíl ode mne) i na další humorné příhody. :-)))
Lidmila Nejedlá
21.1.2016 22:19
Marcelko, cestování je legrace, když se zrovna neutrhne lokomotiva od soupravy vagónů, jako dnes. Na trati Hradec K. - Praha.
Eva Mužíková
21.1.2016 21:31
Super Marcelko, super, pobavila jste mne... úplně jsem to viděla před očima, jak jste se asi tvářily při objevení té pravé jízdenky...
Soňa Prachfeldová
21.1.2016 20:18
Živt nám píše různé humorné příhody a ten mladý průvodčí byl dobrý, že to přešel , určitě dával tuto příhodu k lepšímu, to se neděje denně
Hana Rypáčková
21.1.2016 16:58
Veselá příhoda s dobrým koncem. Často jezdím Strakonice -Rokycany přes Plzeň, jsem nepořádná a nevyhazuji jízdenky. Tak se mi stalo, že jsem ukazovala dávno prošlou a nechápala, co se průvodčímu nelíbí. Dvakrát jsem se zarolovala podívat , když ne Zuzka, kdo to píše.Taky mám sestřičku Marcelu.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.1.2016 15:32
Hezká zápletka s jízdenkou a vtipně napsaná. Pište dál - líbí se mi takové příběhy.
Libor Farský
21.1.2016 12:55
Marcelko, Tvůj první článek na i60 je přímo skvělý. A porovnávám se svým zmíněným článkem chování obou průvodčích. Žádné nebe a dudy! Spíš zapšklost versus empatie. Spěchám na své plné souhvězdí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci