FOTO: archiv autorky
Tak se musí na šmejdy
21. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Hlobilová
22.1.2016 11:49
Nikdy jsem na žádné předváděcí akci nebyla a nebudu! Dědeček paní Lenky je kabrňák. Vyzrál na ně. Moc jsem se pobavila.
Alena Tollarová
22.1.2016 10:58
Jo jo, také mi to přišlo e-mailem. Jen ještě kdyby to tak opravdu šlo. :)
Květoslava HOUDKOVÁ
22.1.2016 07:26
Nejen se "Šmejdy", ale vyskytují se i další spotřebitelské problémy. Poradí např.: Sdružení obrany spotřebitelů, Brno - Právní poradna dTest, Praha - pořad "Černé ovce", ČT Praha, Česká obchod.inspekce, Praha - a jejich pobočky v ČR.
Elena Valeriánová
21.1.2016 21:56
Děda za 100 bodů. Hezky jsem se pobavila. Díky Lenko za zprostředkování. *****
Květoslava HOUDKOVÁ
21.1.2016 20:05
Jednou mi mladý prodejce povídal: "No, paninko, vy jezdíte často, já vás znám skoro jako svou babičku." A moje odpověď: "To je v pořádku, já vás taky znám - ale jako vnuka bych vás nechtěla ani náhodou!" Ku podivu: až do konce akce jsem měla klid - už si mne nevšímal). A za ty roky účasti mám různé "perličky" taky sepsány. Taky 3x jsem nedostala "dárek" - sdělila jsem ostrým dopisem s dodejkou firmě - a 3x mi dárek doposlali poštou - stále fungují!
Soňa Prachfeldová
21.1.2016 20:04
Humorné, je pravda, že důchodce hlavně láká to povození i za cenu toho, jak se k nim potom prodejci nevybíravě chovali, pokud nic nekoupili, přesto je to lákalo i nadále, zejména ženy. Nechápu.
Květoslava HOUDKOVÁ
21.1.2016 19:51
Paní Lenko, máte pravdu, že v počátku těch akcí to bylo lepší. Prodejci byli lidé stř.věku, slušní, žádný nátlak nevyvíjeli. Akce končívaly max. ve 14.00 (včetně oběda) a odpolední program vždy splněn - co jsem viděla krásných míst !! A ještě jsem měla inspiraci pro příp. výlety s vnoučaty. Sl. Dymáková je milá, příjemná a ODVÁŽNÁ žena! Před 3mi r. přijela za mnou do Pečováku, natočila si záběry Sbírky a 3 hod. jsme povídaly. Část hovoru dala i do filmu - svou osobu jsem natočit nedovolila (nejsem herečka ani kompars). Ke Sbírce jsem napsala i komentáře. Je toho 8 šanonů - podchyceno mám přes 100 pořadatelských firem, seznam míst konání + 1 šanon kritik a stížností účastníků. Zásluhou sl. Dymákové mám také stolní hru "Konečně doma" - vytvořila studentka UJEP z Ústí n.L. - inspiroval ji film Šmejdi. Film na DVD mám od redakce dTestu (jsem zde registrována).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci