Loga magazínu i60 ke stažení
Trička s logem našeho magazínu

Loga magazínu i60 ke stažení

3. 2. 2016

Na přání našich čtenářů dáváme k dispozici loga našeho magazínu i60.cz, které je možné využít k prezentaci portálu, a to nejrůznějšími formami. Naše čtenářky si například nechaly potisknout trička s logem i60.cz, k dispozici máme v redakci placky i60.cz, které rozdáváme při různých setkáních se čtenáři, tisknout lze například i na hrníčky či tužky.

Pokud byste si chtěli sami nechat vyrobit tričko, stáhněte si loga přiložená pod článkem. Stačí na logo (snímek) nejdříve kliknout myší levým tlačítkem, tím se snímek zvětší a poté kliknete pravým tlačítkem, objeví se vám nabídka, v níž kliknete na "Uložit obrázek jako" a tím si stáhnete logo do vašeho počítače, například na plochu. Anebo stačí v tiskárně ukázat tento článek a oni si již loga stáhnou sami.

Díky za propagaci našeho společného magazínu i60!

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
.--.|.-.|..|--|.-|.-.-.-||-..|.|-.-|..-|.---|..|.-.-.-|
Květoslava HOUDKOVÁ
Ještě dodatek: Předchozí redakční "info článek o i60" mi dcera vytiskla, já sestřihnutím upravila na formát A4. Mohu tak kdykoliv kopírovat a předávat jako pozvání do "í"čka.
Květoslava HOUDKOVÁ
Olinka Štolb. si na bílý letní látkový klobouček sama napsala "i60" - měly bychom si to pořídit všechny?? = doplněk ke tričku
Lenka Hudečková
Odznak nebo-li placku se 2x zamlouvám :-)
Lenka Hudečková
Děkuji, snad budu umět logo použít. Na ploše je už stažené :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Dík za logo - dám si ho na černé tričko - super a dík.
Jana Šenbergerová
Krásné, jen mě něco napadlo, ale neberte to, prosím, jako rejpání. To ...pro mladý... je tak očividně české, že nevím, nevím, co na to my Moravaci. :-)
Radovan Cakl
Libore, první várka odznaků se rozdávala na srazu v Poděbradech. Nějaké odznaky (placky) přivezu pro případné zájemce, kteří v Poděbradech nebyli, do Doks.
Helenka Vambleki
Jůůůůů, takové tričánko chciiiiiii, jdu si ho objednat v místní reklamní agentuře!
Alena Vávrová
Na "akce" nosím placku, na potisk trička jsem se ještě nezmohla. Ale snad se dokopu. Evka B. a Ála T. jako dvě první vlaštovky pěkně zapózovaly na Mužském!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Ohlednutí za právě skončenou olympiádou. To je téma vědomostního kvízu tohoto týdne.